Overslaan naar content
Medewerker Groenhuysen

In de zorg kun je alle kanten op

Wil jij werken in de ouderenzorg? Dan kun je alle kanten op binnen Groenhuysen! In de zorg is er een grote diversiteit aan functies te vinden, waardoor er altijd wel een functie is die helemaal bij jou past. Een functie met of zonder diploma, wij kijken graag op welke manier jij een bijdrage kan leveren aan de zorg!

Diversiteit aan functies

Het bieden van de juiste zorg vraagt om een grote diversiteit aan functies. Van directe zorg, tot ondersteunende werkzaamheden, iedere functie binnen Groenhuysen is van belang om de zorg zo goed mogelijk te leveren aan onze cliënten! Vind jij het leuk om van betekenis te zijn voor onze bewoners? Bekijk dan alle mogelijkheden en ontdek wat het beste bij jou past! 

Doorgroeimogelijkheden bij Groenhuysen

Op welke manier je ook start binnen Groenhuysen, dit hoeft niet je eindpunt te zijn. Graag kijken we op welke manier jij kunt doorgroeien binnen Groenhuysen:

In de zorg én bij Groenhuysen kun je alle kanten op! 

Ontwikkeling als mens én professional

Groeien en ontwikkelen vinden we bij Groenhuysen erg belangrijk. Om dit te stimuleren bieden we verschillende opleidingen, workshops en cursussen aan. Van BBL opleidingen tot het digitale leerplein, we helpen je graag verder in jouw ontwikkeling binnen de zorg. Voor iedere functie hebben we uitdagende mogelijkheden om jouw werk interessant en leuk te houden! Op deze manier blijf jij als mens en als professional uitgedaagd en blijf jij jouw werk in de zorg leuk vinden. Ook helpen we je graag mee doorgroeien! Aan de hand van cursussen en opleidingen zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden om jezelf breder in te zetten binnen Groenhuysen.

Werken bij Groenhuysen

Bij Groenhuysen hebben we veel mogelijkheden om te werken. Op onze website lees je alles over onze huidige vacatures. Aan de hand van een eerste (telefonische) kennismaking leggen we de opties naast elkaar en kijken naar een functie en locatie die bij jou past! Weet je nog niet helemaal waar jouw hart ligt? Dan is er ook een optie voor een open sollicitatie. Via deze sollicitatie kijken we naar alle functies en geven jou advies welke (potentiële) vacature het beste zou aansluiten. In de zorg kun je alle kanten op, wij kijken dan ook graag met je mee in welke functie jij werkgeluk zal vinden! 

Ontdek nu de mogelijkheden en ontdek welke kanten jij op kunt binnen Groenhuysen!