Overslaan naar content

Heleen van Nispen nieuw lid van het Raad van Bestuur Groenhuysen

1 Oktober is Heleen van Nispen begonnen als lid van het Raad van Bestuur Groenhuysen. Een bestuurder met hart voor de zorg en met een ruime ervaring in de cure en care sector. Samen met Ron Axt vormt zij het Raad van Bestuur. Nieuw team

Groenhuysen haalt met Heleen een bestuurder met hart voor de zorg in huis die met haar kennis, veranderkundige ervaring en ervaring met regionale samenwerkingen in de gehele keten goed past bij de huidige ambities van Groenhuysen.

In de nieuwe samenstelling geeft de Raad van Bestuur, samen met haar netwerkpartners, verder vorm aan de invulling van de maatschappelijke opgaven rondom wonen, welzijn en zorg in westelijk West-Brabant.

Stevige basis

Heleen van Nispen: ‘Nu een stevige basis in Zoetermeer is gelegd en de kans voorbijkomt me vanuit een nieuwe bestuurlijke rol in te zetten voor de toekomstbestendige ouderenzorg, heb ik besloten deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik kijk ernaar uit om de visie “ouder worden, jezelf blijven” en de daarmee samenhangende visie op het bieden van maatwerk met alle medewerkers en partners van Groenhuysen verder vorm te geven.’