Overslaan naar content

Geriatrisch Verpleegkundige

Onze Geriatrisch Verpleegkundigen hebben een brede kijk op het ouder worden in de eerste lijn. Je krijgt bij ons alle vrijheid om tijd en aandacht te geven aan jouw cliënten in de eerstelijnszorg.

De Geriatrische Verpleegkundigen zijn gekoppeld aan een huisartsenpraktijk(en) waar zij de ouderenzorg vorm geven in de rol van Geriatrisch Verpleegkundige en casemanager dementie. Zij hebben een belangrijke rol in vroegtijdig signaleren van kwetsbare ouderen (VKO), staan paraat voor de huisartsen bij acute vragen, hebben een actieve rol in diagnostiek bij dementie en begeleiden hen ook.

Samenwerken

De Geriatrisch Verpleegkundigen werken intensief samen met de wijkverpleegkundige, specialist ouderengeneeskunde, de huisarts en alle andere betrokken disciplines en hulpverleners. Zij hebben hierin een coördinerende rol.

Daarnaast onderhouden zij contacten binnen het regionale samenwerkingsverband ‘Dementienetwerk West-Brabant’ en met iedereen die ook werkzaam is binnen het VKO.

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil.

Werkgebied

De Geriatrisch Verpleegkundigen hebben als standplaats ons hoofdkantoor aan de Bovendonk in Roosendaal. Vanuit daar bezoeken zij mensen thuis in Roosendaal en omliggende gemeentes, zowel intramuraal en eerstelijnszorg.

De vakgroep: Geriatrisch Verpleegkundigen

Het team bestaat uit 15 collega’s.

Hoe je dit team het beste kunt omschrijven? Typerend voor dit team is hun toegankelijkheid, Brabantse gezelligheid en passie voor de ouderenzorg. Regelmatig vindt er overleg plaats om o.a. casuïstiek te bespreken of gedachten uit te wisselen.

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Geriatrisch Verpleegkundige bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.