Overslaan naar content

Geestelijke Verzorger

De Geestelijk Verzorgers begeleiden mensen met allerlei levensbeschouwelijke vragen, ongeacht geloof of levensovertuiging. Zij zijn verantwoordelijk voor het geven van richting aan levens- en zingevingsvragen over opname, ziekte, afnemende draagkracht, lijden en verlies- en rouwervaringen in de sociale omgeving.  Ook in de laatste fase van het leven staan zij de bewoners en hun naasten bij.

Zij organiseren uiteenlopende vieringen in overeenstemming met de gang van het kerkelijk jaar. 

Samenwerken

Onze Geestelijke Verzorgers zijn beschikbaar voor collega’s uit de gehele organisatie bij ethische vraagstukken, nemen deel aan overlegvormen en onderhouden contacten met in-  en extern betrokkenen.

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil.

Werkgebied

De uitvalsbasis van onze Geestelijke Verzorgers is het Regionaal Behandelcentrum Wiekendael in Roosendaal, maar met 16 locaties kom je nog eens ergens.

De vakgroep: Geestelijke Verzorging

De vakgroep wordt gevormd door geestelijk verzorgers met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden en maakt deel uit van het managementgebied Behandeling & Begeleiding, bestaande uit alle behandeldisciplines binnen Groenhuysen. De vakgroep werkt multidisciplinair.

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Geestelijke Verzorger bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.