Overslaan naar content

Geef jouw carrière in de zorg een boost bij Groenhuysen

Groenhuysen is een toonaangevende zorgorganisatie die zich inzet voor het welzijn van ouderen. Wij nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons team op onze locatie Blankershof, aan de rand van het dorp Oud Gastel. Ben je op zoek naar een betekenisvolle carrière waar je een positieve impact kunt hebben op het leven van anderen? Dan is dit jouw kans! Op de locatie Blankershof in Oud Gastel zorg je voor een betere leefomgeving van onze cliënten, vanuit verschillende disciplines. Dat kan directe zorg zijn, maar je kunt ook aan de slag in onze horeca, in een dienstverlenende functie of als facilitair medewerker.

Daarom ga je werken op locatie Blankershof!

Op Blankershof bieden we een dynamische werkomgeving, waar jij als medewerker wordt gewaardeerd en gestimuleerd om jouw volledige potentieel te bereiken. Als een van de meest innovatieve zorginstellingen in de omgeving van Roosendaal bieden we een breed scala aan vacatures in verschillende expertises, die we graag voor je op een rijtje zetten:

Verpleging en verzorging

Ben je een gedreven verpleegkundige of verzorgende? Op de locatie Blankershof zet je je vaardigheden en passie in, om onze bewoners de best mogelijke zorg te bieden. We streven naar excellente zorg en bieden diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei binnen ons team. Wij zijn altijd op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen in diverse niveaus, zodat we onze bewoners de best mogelijke zorg kunnen geven.

Paramedische zorg

Onze paramedische afdeling speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de levenskwaliteit van onze bewoners. Of je nu een fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist bent, als je komt werken bij Groenhuysen gebruik je jouw expertise om het welzijn en de mobiliteit van onze bewoners te bevorderen. Zo zorgen we samen voor een betere kwaliteit van leven voor onze bewoners.

Horeca en dienstverlening

Bij Groenhuysen is gastvrijheid van groot belang. Als je een passie hebt voor het bieden van uitstekende service en het creëren van een warme en gastvrije omgeving, dan zijn er mogelijkheden binnen onze horeca- en dienstverleningsafdeling. Werk samen met je collega’s om een plek te creëren waar onze cliënten zich thuis voelen. Zo maak jij het leven van deze mensen leuker.

Ondersteunende diensten

Onze ondersteunende diensten spelen een cruciale rol bij het waarborgen van een soepele werking van onze locatie. Van administratie tot facilitaire diensten, we hebben diverse vacatures beschikbaar voor jou als gemotiveerde professional. Wil je bijdragen aan het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving voor onze bewoners? Dan is dit werk perfect voor jou!

Solliciteer bij Groenhuysen, op de locatie Blankershof

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en om deel uit te maken van ons gepassioneerde team bij Groenhuysen? Bekijk onze openstaande vacatures op locatie Blankershof. We kijken uit naar je sollicitatie en werken graag met jou samen aan het bevorderen van het welzijn van onze bewoners. Groenhuysen biedt een stimulerende werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en een hecht team dat samenwerkt om de best mogelijke zorg te bieden. Doe met ons mee en maak een verschil in het leven van onze cliënten.

Bekijk onze openstaande vacatures.