Overslaan naar content

Fysiotherapeut

Onze Fysiotherapeuten laten het team fysiotherapeuten en ouderen bewegen. Letterlijk en figuurlijk. Hoe zij dat doen? Met vakinhoudelijke kennis en een enthousiaste en aanstekelijke persoonlijkheid. De Fysiotherapeut helpt ouderen niet alleen met de behandeling van lichamelijke klachten, maar kijkt ook naar de mens achter de klacht om zo de zelfredzaamheid en kwaliteit van bewegen te optimaliseren. Naast de onderzoeken en behandelingen geven de Fysiotherapeuten voorlichting en instructies aan de cliënt, de zorg, hun omgeving en andere betrokkenen.

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil.

Werkgebied

De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk, behandelcentra, aan huis in de wijk of op de verschillende zorglocaties van Groenhuysen.

De vakgroep: Fysiotherapie

Het team bestaat uit 29 collega’s. Hoe je dit team het beste kunt omschrijven?

Je werkt in een zelforganiserend team dat multidisciplinair samenwerkt. Het is een informeel, toegankelijk en gemoedelijk team met een prettige werksfeer, een goede teamgeest en waar collega’s voor elkaar klaarstaan. Kwaliteit, innovatie en ontwikkeling krijgen veel aandacht.

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Fysiotherapeut bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.