Overslaan naar content

Ergotherapeut

Onze Ergotherapeuten vinden het belangrijk dat ouderen zoveel mogelijk zelfstandig kunnen leven en bewegen zoals zij dat willen. Met hun expertise zorgen zij ervoor dat dit ook gerealiseerd kan worden.

Voor de meeste problemen bestaat geen standaardoplossing. Samen met de cliënt bepalen zij de hulpvraag en kijken ze naar de dagelijkse activiteiten die problemen geven. Door goed te observeren, te luisteren en ergotherapeutisch onderzoek te verrichten weten zij een behandelplan op te stellen om de zelfstandigheid te behouden of vergroten. 

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil.

Werkgebied

Binnen Groenhuysen werkt de Ergotherapeut op al onze locaties en eerstelijns. Zij hebben je te maken met veel verschillende cliënten en zorgvragen. Denk aan revalidatie, kwetsbare ouderen, oncologie, COPD/ hartfalen, orthopedie, amputatie, parkinson, NAH, reuma/ artrose of ouderen met dementie.

De vakgroep: Ergotherapie

De vakgroep Ergotherapie bestaat uit 13 collega’s. Het is een team waarbij iedereen voor elkaar klaar staat, waarin hard gewerkt wordt, maar waar ook iedereen in is voor een feestje.

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Ergotherapeut bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.