Overslaan naar content

Direct aan de slag in de zorg bij Groenhuysen

Stel je een carrière voor waarin je niet alleen je vaardigheden en passie inzet, maar waar je ook het verschil kunt maken in het leven van anderen. Dat is precies wat werken bij Groenhuysen betekent. Bij ons draait alles om zorg en medeleven, en we bieden jou de kans om direct aan de slag te gaan in de zorgsector. We laten je kennismaken met de mogelijkheden die voor je liggen, waarbij je de kernwaarden van Groenhuysen in praktijk brengt en een verschil maakt in het leven van ouderen in West-Brabant. Dus, verlang je ernaar om impact te hebben en tegelijkertijd een bevredigende carrière op te bouwen? Dan is Groenhuysen de plek waar je wilt werken.

Waarom werken bij Groenhuysen?

Bij Groenhuysen zetten we ons in voor het creëren van een prettige leefomgeving voor ouderen in West-Brabant. Als medewerker van Groenhuysen maak je deel uit van een organisatie die:

  • Deskundigheid en groei bevordert. We bieden voortdurende trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden om je carrière in de zorg te stimuleren. Of je nu net begint of een doorgewinterde professional bent, we hebben programma's om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

  • Waarden en respect hoog in het vaandel heeft. We waarderen onze bewoners, medewerkers en hun families. Bij Groenhuysen staat respect, compassie en integriteit centraal in alles wat we doen.

  • Innovatieve zorg levert. We omarmen moderne technologieën en benaderingen om de best mogelijke zorgervaring te bieden. Dit stelt ons in staat om te blijven groeien en uit te blinken in onze dienstverlening.

  • Gemeenschap verbindt. We zijn diep geworteld in de Brabantse gemeenschap en werken samen met lokale partners om een betere zorgomgeving te creëren voor onze ouderen.

Direct aan de slag in de zorg

Bij Groenhuysen geloven we in het creëren van kansen voor getalenteerde individuen om direct aan de slag te gaan in de zorg. We hebben een breed scala aan functies beschikbaar voor zorgprofessionals op verschillende niveaus, waaronder bijvoorbeeld:

  • Verpleegkundigen en Verzorgenden Als zorgverlener bij Groenhuysen speel je een cruciale rol in het leven van onze bewoners. Je biedt ondersteuning, comfort en medische zorg op maat.

  • Paramedische Professionals Onze paramedische teams, waaronder Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten en Logopedisten, dragen bij aan de algehele gezondheid en het welzijn van onze bewoners.

  • Facilitaire Diensten Help mee bij het creëren van een comfortabele omgeving voor bewoners en medewerkers door een facilitaire functie te vervullen. Maak voor hen het verschil als bijvoorbeeld Schoonmaker, Medewerker Facilitaire Dienstverlening of Assistent Dienstverlening en zorg!

Voor sommige van deze functies heb je een diploma nodig, maar er zijn ook functies waar je, zelfs zonder diploma, per direct aan de slag kunt! Neem contact met ons op en we bespreken graag alle opties met je.

Hoe ga je direct aan de slag bij Groenhuysen?

Het proces om direct aan de slag te gaan in de zorg bij Groenhuysen is eenvoudig. We nemen alle stappen kort met je door.

Ontdek onze vacatures Bekijk onze actuele vacatures op onze website en kies de functie die het beste bij jouw vaardigheden, interesses en eventuele opleiding past.

Solliciteer Dien je sollicitatie in via ons online sollicitatieformulier, te vinden bij de desbetreffende vacature. Zorg ervoor dat je je cv en motivatiebrief toevoegt om ons een goed beeld van jou te geven.

Kennismaking Indien we raakvlakken zien op basis van jouw sollicitatie, maken we graag telefonisch of digitaal kennis om jou beter te leren kennen en je sollicitatie te bespreken.

Aan de slag Als alles goed gaat, ben je op weg om aan de slag te gaan in de zorg. Je maakt dan deel uit van één van onze toegewijde en gezellige teams!

Groenhuysen: zorg die er écht toe doet!

Wil je een verschil maken in het leven van ouderen en je passie voor de zorg inzetten? Kom bij Groenhuysen en je kunt direct aan de slag in de zorg. Je maakt deel uit van een warme, betrokken gemeenschap en draagt bij aan het welzijn van anderen. Kies voor Groenhuysen en kies voor een carrière in de zorg die er echt toe doet.

Solliciteer vandaag nog en begin je reis met ons!