Overslaan naar content

Diëtist

Onze Diëtisten zijn specialisten op gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. De focus van hun functie ligt voornamelijk op Intramurale zorg, maar het kan voorkomen dat er ook eerstelijns werkzaamheden ontstaan.

Vanuit voedings- en dieet therapieën schrijven zij -indien noodzakelijk- dieetproducten- en preparaten voor. Natuurlijk stemmen zij de behandeling ook altijd af met de bewoner, zorgverleners en eventueel de mantelzorgers. Naast dit alles voeren zij onderzoek uit en stellen diagnoses.

Blijven leren

Blijven leren is iets wat we bij Groenhuysen belangrijk vinden. Deze vakgroep staat dan ook niet stil.

Werkgebied

De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk, behandelcentra, aan huis in de wijk of op de verschillende zorglocaties van Groenhuysen.

De vakgroep: Diëtiek

Deze vakgroep bestaat uit 4 enthousiaste en kundige Diëtisten. De sfeer binnen de vakgroep is gemoedelijk, open en collegiaal. Regelmatig vindt er overleg plaats om o.a. casuïstiek te bespreken of gedachten uit te wisselen.

Naast de vakgroep is de dagelijkse samenwerking met andere disciplines en expertises goed.

Ontmoet jouw teamKom werken bij Groenhuysen

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt, waar jij je gezien en gehoord voelt en je deel uitmaakt van een samenwerkend team. Kom als Diëtist bij ons werken, stagelopen, een onderzoek verrichten of promoveren. 

Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie.