Overslaan naar content

Carrière special: Veilig werken geeft werkplezier

Wij staan in de Roosendaalse Bode met een artikel. Groenhuysen: ouder worden, jezelf blijven! De missie van Groenhuysen geldt niet alleen voor onze bewoners en cliënten, maar ook zeker voor onze medewerkers. Een gezonde medewerker die lekker in zijn of haar vel zit, kan de beste zorg leveren!

Bij Groenhuysen besteden we veel aandacht aan een veilige en prettige werkomgeving. Met zo’n 2400 medewerkers die aan mensen in heel Roosendaal en omgeving zorg leveren, moeten we natuurlijk zorgen dat zij zich goed voelen op hun werk. Want als je je goed voelt als medewerker, haal jij het beste uit jezelf en daarmee uit de ander! 

Fit en vitaal De woorden ‘fit’ en ‘vitaal’ zijn van groot belang binnen Groenhuysen. Graag zorgen we voor een veilige omgeving waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontwikkelen en optimaal hun werk kunnen uitvoeren. Medewerkers kunnen hier op diverse vlakken ondersteuning in krijgen. 

Arbo Kernteam Denk hierbij aan ons Arbo Kernteam! Zij staan voor de medewerkers klaar om hen te ondersteunen met de uitvoering van hun werkzaamheden. Aan de hand van praktische tips tijdens workshops, klinische lessen, maar ook op locatie zorgen zij ervoor dat medewerkers weten hoe zij de zorg het beste kunnen leveren zonder zichzelf fysiek te overbelasten. 

In balans, werk en privé Jezelf gezond voelen, zit niet alleen in het fysieke aspect. Ook emotioneel is het belangrijk om jezelf veilig en gezond te voelen. Graag ondersteunen we onze medewerkers om werk en privé in balans te houden en bieden we handvatten om in het privéleven te gebruiken. Zo zijn er diverse e-learnings te volgen van ‘Mindfullness’ tot ‘Goed met geld’. Daarnaast zijn er gesprekken met de counselors mogelijk om je zorgen te bespreken en samen te kijken naar mogelijke oplossingen. 

Reis mee met Groenhuysen

Werk jij graag in een omgeving waar prettig samengewerkt wordt? Ga dan met Groenhuysen op reis! Met ruim 20 locaties in en rondom Roosendaal of de Thuiszorg is er altijd een werkplek dichtbij. Daarin komen verschillende doelgroepen terug, denk daarbij aan parkinson, psychogeriatrische zorg, somatiek en niet-aangeboren hersenletsel. 

Wij vinden het belangrijk om een fijne werkgever te zijn, waar plezier in je werk telt en je gezondheid voorop staat! Wil je meer weten over werken bij Groenhuysen? Of ben je nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures? Bekijk ons actuele aanbod op www.werkenbijgroenhuysen.nl of stuur een open sollicitatie.