Overslaan naar content

Blijf jezelf uitdagen!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Draag je steentje bij in de ouderenzorg bij Groenhuysen en blijf jezelf uitdagen! Veelzijdig en betekenisvol werk. Zet je dagelijks in om het beste uit de dag te halen voor onze bewoners, ondersteun bij dagelijkse activiteiten of in een paramedische rol. Benieuwd geworden welke mogelijkheden we jou kunnen bieden? We vertellen het je graag.

De doorgroeimogelijkheden bij Groenhuysen

Wat is jouw droombaan? Misschien overweeg je al een langere tijd een carrièreswitch te maken naar de zorg. Goed nieuws, ook zonder zorgdiploma kun jij je inzetten in de ouderenzorg. Met onze diverse werken en leren opleidingen ga je aan de slag op een locatie van Groenhuysen. Eén dag in week ga je naar school. Zo krijg jij de kans om de benodigde zorgdiploma’s te behalen en te werken in de ouderenzorg.  

Al wel een zorgdiploma op zak? Kom als Verpleegkundige, Verzorgende (IG), Helpende of Paramedicus ons team versterken! Ook hebben we vacatures openstaan voor de thuiszorg en onze Flexpool. Ga samen met ons op reis en haal het beste uit jezelf!

 

Dé tips voor een goed cv en een overtuigende motivatiebrief

Je kan maar één keer een eerste indruk maken. Met een goed cv en een overtuigende motivatiebrief kun je de eerste punten al binnenhalen. We helpen je graag op weg met de volgende tips.

Het geheim van een goed cv:

  1. Ga voor maatwerk: Stem jouw cv af op de baan waarop jij solliciteert zodat je kunt laten zien dat jij de juiste persoon bent voor de job!

  2. Wees concreet en vermeld relevante informatie: niemand zit te wachten op nietszeggende lange teksten. Schrijf in begrijpelijke taal en ‘spreek in de taal van de vacature’.

  3. Onderscheid je: Laat zien wie je bent en waarom ze jou moeten aannemen voor de baan. Laat je kwaliteiten duidelijk naar voren komen en deel je kennis en ervaring zodat de organisatie weet hoe jij binnen het team (of bedrijf) past.

Versterk je cv met een pakkende motivatiebrief:

  1. Doe allereerst goede research: Verdiep je in de organisatie, kijk naar wat ze doen en ontdek waar ze naar opzoek zijn. Hier kan je met de motivatiebrief op inspelen.

  2. Wek interesse op: Maak de lezer nieuwsgiering en maak duidelijk waarom jij dé geschikte kandidaat bent voor de job. Richt je op de organisatie en jezelf.

  3. De juiste aanvulling: Zorg er voor dat de motivatiebrief geen herhaling is van je cv maar deze juist versterkt. Leg uit wat je in je cv hebt gezet en waarom dit een meerwaarde voor de organisatie zal zijn. Ook bij de motivatiebrief is maatwerk weer van belang. Verplaats je in de organisatie en schrijf hierbij een passende brief.

  4. Val op: Ga niet voor een standaard motivatiebrief maar onderscheid jezelf door leuke, originele termen te gebruiken. Zorg voor een goede eerste indruk en sluit je brief kort en krachtig af.

 

Haal het beste uit jezelf bij Groenhuysen!

Benieuwd welke mogelijkheden we jou kunnen bieden? Bekijk al onze vacatures en wie weet staat jouw droombaan er wel tussen! Of lees alles over ons werken en leren opleidingstraject, werken in Flexpool of thuiszorg. Samen aan het roer naar een avontuurlijke plek!