Overslaan naar content

Betekenisvol werk in de zorg

Werken in de zorg. Kleine dingen maken al vaak het verschil wanneer het gaat om het bieden van zorg of het opfleuren van de dag bij ouderen. Het werk in de ouderenzorg is erg dankbaar werk. Waarbij je dagelijks de waardering van bewoners, familie en andere betrokkenen krijgt. Bij Groenhuysen streven we ernaar om ouderen te ontzien in vele opzichten. Een warm thuis op één van onze locaties, het bieden van thuiszorg maar ook paramedische zorg zoals fysiotherapie of een diëtist. Gooi het roer om en ga aan de slag in de ouderenzorg. Maak deel uit in het leven van ouderen en geef kleur aan het leven!

Draag bij aan het welzijn van ouderen

Annette Stormer durfde de uitdaging aan en maakte een carrièreswitch. Ze ging van een baan in de retail naar de zorg! Nadat ze enkele jaren voor haar zieke moeder heeft gezorgd is ze over stag gegaan en is ze zich gaan verdiepen in hoe zij zich kan inzetten voor het welzijn van ouderen. Ze is bij Groenhuysen begonnen aan de BBL-opleiding tot Verzorgende IG/MZ. Inmiddels heeft ze haar diploma met vlag en wimpel gehaald en zet ze zich dagelijks in in de ouderenzorg. Bijdragen aan het welzijn van ouderen is een breed begrip. Je kunt je in veel verschillende opzichten inzetten en ook bij Groenhuysen geven we je graag deze kans!

Zorg vacatures bij Groenhuysen

Altijd al benieuwd geweest hoe jij je kan inzetten in de ouderenzorg? Bij Groenhuysen bieden we verschillende opleidingen aan waar jij je kennis in de zorg kunt uitbreiden. Door een werk en leren opleidingstraject te volgen kun je de geleerde theorie direct kunnen toepassen in de praktijk. Je volgt een opleiding en krijgt een contract van 24 of 32 uur. Je gaat aan de slag op één van de locaties van Groenhuysen. Bekijk al onze vacatures en vind jouw droombaan! Op zoek naar een specifieke vacature? Schrijf je in voor de vacature-update per mail en je bent als eerste op de hoogte wanneer de vacature online staat.

Wil je weten hoe het is om te werken in de ouderenzorg bij Groenhuysen? Bekijk de afleveringen van Groenhuysen de serie! Iedere aflevering lopen we mee met één van onze medewerkers op de locaties van Groenhuysen. Word jij onze nieuwe collega?

Samen maken we hét verschil in de ouderenzorg

Ieder jaar staat oktober in het teken van de Nationale Ouderendag. Bij Groenhuysen zetten we ons dagelijks in om de beste zorg te bieden en ouderen iedere dag weer iets bijzonders te laten beleven. Naast het verzorgen doen we natuurlijk ook nog vele andere dingen om de bewoners een prettige dag te geven. Denk hierbij aan de dagbesteding waar we leuke activiteiten verzorgen. Van creatief tot sportief. Maar ook het bieden van paramedische- en thuiszorg is waar Groenhuysen zich voor inzet. Alleen met elkaar kunnen we de beste zorg bieden aan de ouderen: samen maken we het verschil!

Werken in de zorg bij Groenhuysen

Gaat jouw zorghart sneller kloppen als het gaat om het bieden van de beste zorg aan ouderen? Ga aan de slag bij Groenhuysen en draag jouw steentje bij in de zorg. Van MBO Verpleegkundige, Verzorgende IG tot Psychodiagnostisch Medewerker. Wij zijn op zoek naar jou! Vragen of wil je meer weten over Groenhuysen? Neem contact met ons op!