Overslaan naar content

Werken in de gezondheidszorg, wat ons betreft het mooiste dat er is. Werken in de zorg betekent veel geven, maar er nog veel meer voor terugkrijgen. Het verschil maken in het leven van de cliënten en patiënten, dat is wat jij als zorgverlener doet. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven medewerkers. Ben jij de paramedicus waar Groenhuysen naar op zoek is?

Werken als paramedicus bij Groenhuysen

Paramedici is een ontzettend breed begrip en ook bij Groenhuysen hebben we een breed aanbod met diverse behandelingen. Wij bieden diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, revalidatie en logopedie voor ouderen. Als paramedicus help jij met de diagnose en behandeling van patiënten. Jij bent het menselijke gezicht achter onze zorg en bezorgt met een gezonde dosis enthousiasme en optimisme ouderen iedere dag weer iets bijzonders. Naast paramedische zorg kun je bij ons aan de slag binnen diverse werkgebieden zoals geriatrische revalidatie, somatische zorg, psychogeriatrie, thuiszorg en meer. Onze teams werken multidisciplinair en medewerkers van uiteenlopende expertises en vakgebieden werken nauw met elkaar samen.

De missie van Groenhuysen

Bij Groenhuysen werken we met een duidelijke visie. De kwaliteit van leven en zorg van overwegend ouderen staat bij ons centraal. Belangrijk daarbij is dat de client de regie heeft én houdt. Niet voor niets is onze visie ‘Ouder worden, jezelf blijven!’. Wij bieden onze cliënten gerichte aandacht, specialistische kennis en maatwerk op het gebied van preventie, ondersteuning, begeleiding, verzorging, verpleging en behandeling – zowel thuis als in woonvoorzieningen. Zo kunnen cliënten zichzelf blijven en halen ze het allerbeste uit hun dag.

Ben jij onze nieuwe paramedicus?

Wij zijn altijd op zoek naar paramedici die willen bijdragen aan onze missie. Bij Groenhuysen vinden we het belangrijk dat jij kan doen waar je goed in bent. Daarom investeren we graag in jouw werkgeluk. Samen kijken we hoe we jouw capaciteiten en talenten kunnen ontwikkelen, zodat jij op je plek zit. Klinkt een baan als paramedicus bij Groenhuysen als iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.