Overslaan naar content

Afwisselend werk in de zorg

Ben jij je aan het oriënteren op zorggebied? Bekijk de mogelijkheden binnen Groenhuysen en wie weet vind jij je droombaan wel bij ons! Tijd voor een carrièreswitch of doorgroeien binnen de zorg? Bekijk onze werken en leren opleidingstrajecten en kom werken in de ouderenzorg. Weten hoe dat in z’n werk gaat? Lees snel verder.

Onze BBL-opleidingen gaan weer van start! Schrijf je in voor een werken en leren opleiding tot Verpleegkundige of Verzorgende IG. Of wil jij afwisseling in je werk, maar wel met een vast ritme? Bekijk dan onze mogelijkheden in onze Flexpool. Groenhuysen biedt voor ieder wat wils. Ontdek snel welke functie het beste bij jou past!

Werken in de zorg

Werken in de zorg is afwisselend en uitdagend werk. Ook in de ouderenzorg kun je jezelf op verschillende manieren inzetten om de beste zorg te bieden aan de bewoners. Door de afwisseling in de werkzaamheden is geen dag hetzelfde. Je leert iedere werkdag nieuwe dingen en de waardering die je ontvangt is onbeschrijfelijk mooi. Draag je steentje bij in de zorg en bezorg dagelijks de lach op het gezicht bij ouderen. Of je nu werkzaam bent in de zorg, verpleging, verzorging of een ondersteunende rol hebt. Bij Groenhuysen zal je altijd afwisseling hebben in je werkzaamheden.

De mogelijkheden binnen Groenhuysen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heeft de zorgsector altijd al jouw interesse gewekt? Kom werken bij Groenhuysen en verbreed of ontwikkel jouw kennis in de ouderenzorg. Want met onze werken en leren opleidingstrajecten kun je ook zonder zorgachtergrond of opleiding aan de slag. We bieden verschillende BBL-opleidingen. Je zal één dag in de week naar school gaan, daarnaast ga je direct aan de slag op één van onze locaties. Zo kun je de geleerde theorie direct toepassen in de praktijk.

Heb je al wel de benodigde zorgdiploma’s op zak? Kijk dan naar de groeimogelijkheden binnen Groenhuysen. Kom werken in de Thuiszorg, Flexpool of als Paramedici en ontdek wat het beste bij jouw zorghart past!

Doorgroeien naar jouw droombaan

Al werkzaam binnen Groenhuysen of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Kom in contact! Lees de verhalen van onze medewerkers en proef alvast de sfeer binnen Groenhuysen. Ontdek de mogelijkheden en jaag je dromen na. Bekijk alle vacatures bij Groenhuysen.