Overslaan naar content

Aan de slag bij Groenhuysen

Bekijk welke functie het beste bij jou past en ga aan de slag bij Groenhuysen! We hebben veel uiteenlopende vacatures openstaan. Van flexwerken, fulltime functies tot werken en leren opleidingstrajecten. Groenhuysen biedt verschillende doorgroeimogelijkheden om het uiterste uit jezelf te halen. Ga mee op reis met Groenhuysen en start of vervolg jouw carrière in de ouderenzorg. Groenhuysen is altijd op zoek naar nieuwe zorgtoppers. Op onze vacaturepagina vind je verschillende soorten vacatures, uiteenlopend van Verzorgende IG tot medewerker Facilitaire ontwikkeling en ondersteuning. Kijk welke functie het beste bij jouw past en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Van flexwerken tot fulltime functie

Het werk bij Groenhuysen is erg divers en op verschillende manieren in te vullen: fulltime, parttime en als flexwerker. Wanneer je in onze Flexpool aan de slag gaat zal je ondersteunen op verschillende afdelingen en locaties. Je bent flexibel inzetbaar en geen dag is hetzelfde. Je kunt aangeven voor hoeveel uur in de week je inzetbaar bent en wij zullen je rooster invullen met een dienst. Zo kun je altijd je werktijden afstemmen op jouw privésituatie.

De doorgroeimogelijkheden van Groenhuysen

Ben jij een echte carrièretijger en wil je graag tot het uiterste gaan? Bij Groenhuysen zitten we niet stil. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden om zo te bereiken wat je wil. Begin met een bijbaan bij Groenhuysen en maak er je fulltime baan van. Of ga door ons werken en leren opleidingstraject aan de slag als gediplomeerd HBO-Verpleegkundige. Stel je doelen vast en samen met Groenhuysen kijken en realiseren we de mogelijkheden.

Opleidingen bij Groenhuysen

De werving voor BBL opleidingen gaat bijna weer van start! Bij Groenhuysen bieden we werken- en leren opleidingstrajecten aan om zo de beste zorg te kunnen verlenen aan onze cliënten. In september komen onze vacatures Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4 weer online. Tijdens het BBL traject krijg je een contract voor 24 of 32 uur bij Groenhuysen en de opleiding wordt door ons betaald. Naast je opleiding pas je de theoretische stof direct toe in de praktijk. Gemiddeld duren de opleidingen 2 tot 3 jaar. 

Het VEAT vertelt…

Het VEAT, oftewel het Verpleegkundige Expertise en Alarmeringsteam. Een team dat zich bezig houdt met hoog complete verpleegtechnische handelingen en het ondersteunen van cliëntenzorg. Deze zorg is voor de bewoners binnen Groenhuysen en allen die we voorzien van thuiszorg. Het VEAT biedt ondersteuning bij het aanleren en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Medewerkers van Groenhuysen kunnen bij het VEAT terecht als sparringpartner bij specifieke situaties om uiteindelijk de beste zorg te kunnen verlenen. Het VEAT is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor cliënten en alle collega’s binnen Groenhuysen.

Wil jij ook aan de slag bij Groenhuysen?

Ben jij al enthousiast geworden door de mogelijkheden die Groenhuysen biedt? Bekijk snel onze vacaturepagina en wellicht staat jouw droombaan ertussen! Of volg ons werken en leren opleidingstraject en ga bij Groenhuysen aan de slag als gediplomeerd Verzorgende IG of MBO-Verpleegkundige. Hou jij van afwisseling in je werk maar wil je wel een vast ritme? Kijk dan naar onze Flexpool. Zet onze vacature-alert aan en ontvang als eerste interessante vacatures en nieuwtjes in je mailbox! Zet jij je reis voort bij Groenhuysen?