Skip to content

Wijkverpleegkundige

Roosendaal, Noord-Brabant, NederlandHBO-V

Functieomschrijving

Als Wijkverpleegkundige ben jij onmisbaar in onze thuiszorgteams! Met de nodige vakinhoudelijke kennis en ervaring weet jij collega’s uit het wijkteam door de juiste coaching en begeleiding te laten groeien in hun functie. Daarmee sta je aan de basis van het uitrollen en implementeren van een nieuwe manier van werken binnen de Thuiszorg.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en breder dan indiceren, organiseren, coördineren en uitvoeren van cliëntgebonden zorg in de wijk. Je ondersteunt het team van Verpleegkundigen en Verzorgenden bij het kwalitatief goed uitvoeren van de zorg aan hun cliënt aan huis, coacht beginnend collega’s Wijkverpleegkundigen, neemt deel aan werk/klantbespreking en draagt actief bij aan zorginhoudelijke scholingen en intervisiebijeenkomsten voor zorgmedewerkers. Als HBO-Verpleegkundige weet jij alles op gebied van thuiszorg, jij bent iemand die in verbinding staat met de wijkteams en deelt graag jouw opgedane vakinhoudelijke kennis en ervaring als Wijkverpleegkundige.

Samen met de collega’s Wijkverpleegkundigen en de Manager Thuiszorg ben jij verantwoordelijk voor de geboden kwaliteit en toekomstige ontwikkelingen binnen de thuiszorg. Het is jouw missie én kracht om collega-Verzorgenden en Verpleegkundigen te laten groeien in hun rol en daarmee de wijkteams sterker te maken. Het geeft jou dan ook energie om uitvoerende zorgtaken in de wijk af te wisselen met functieoverstijgende teamtaken.


Waar ga je werken? 


Je standplaats is ons hoofdkantoor aan de Bovendonk in Roosendaal. Vanuit daar bezoek je collega’s in de wijk of mensen thuis in Roosendaal en omgeving. De 10 Thuiszorgteams bestaan samen uit ±100 medewerkers. Er is een nauwe samenwerking met de Geriatrisch Verpleegkundigen, Specialist Ouderengeneeskunde en de Huisarts.

Thuiszorg Groenhuysen heeft ervoor gekozen zich te specialiseren op specifieke doelgroepen. Doelgroepen welke passen bij de kennis en kwaliteiten van Groenhuysen en de medewerkers van Groenhuysen. Wij bieden oprechte aandacht aan thuiswonende ouderen met “beginnende” geheugenproblemen (dementie), Parkinson en/of ouderen die met een klein beetje hulp in de ADL-zorg het nog prima zelfstandig kunnen redden. Ouderen die graag – zo lang als mogelijk – thuis willen blijven wonen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ouderen die regie willen behouden over hun eigen leven en de keuzes welke zij daarin zelf willen blijven maken.

De gedachte achter deze keuze: specifieke doelgroepen vereisen specifieke deskundigheden en een specifieke benadering van ons als medewerkers. Onze klanten zijn gebaat bij een rustige, evenwichtige, spontane en oprechte benadering. Het belang van hun welzijn weegt vele malen zwaarder dan de focus op medische zorg welke natuurlijk vaak ook nodig is. Door te werken vanuit kleine overzichtelijke teams voorkomen wij dat te veel verschillende medewerkers bij de klant komen. Het op kunnen bouwen van een persoonlijke band met een overzichtelijk aantal thuiszorgmedewerkers vinden wij en onze klanten enorm belangrijk. Onze klanten waarderen dit met een klanttevredenheidsscore van een 9,1 (zorgkaart Nederland 2022). Daarin onderscheiden wij ons als Thuiszorg Groenhuysen en kunnen vanuit die gedachte de best passende ondersteuning bieden.

Vereisten

Wie zoeken we?

Nieuwsgierig of de vacature van Wijkverpleegkundige perfect bij je past?

  • Je hebt een afgeronde HBO-Verpleegkundige niveau 5/6 opleiding en een BIG-registratie

  • Als persoon ben jij sociaal, kun jij motiveren, stimuleren en overtuigen. Daarnaast ben jij in staat om tegengestelde belangen te overbruggen bij het coördineren van de zorgverlening.

  • Om cliënten thuis of collega’s tijdens het werk te kunnen bereiken ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Frank van der Westen (Manager Thuiszorg Groenhuysen) ☏ 06-20441035.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Wijkverpleegkundige kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • De functie is ingeschaald volgens de CAO VVT, waarbij je op basis van kennis en ervaring een passend salaris krijgt.

  • Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Samen met jou kijken we naar de arbeidsuren en contractvorm.

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Details