Skip to content

Weekenddienst

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland

Functieomschrijving

Kom jij met jouw kennis en kunde in de ouderenzorg Groenhuysen als Weekenddienst in de zorg versterken in het weekend? Spring jij graag in wanneer de locatie jou het hardst nodig heeft? Dan hebben wij een bijzonder project voor jou!


Met zo’n 20 zorglocaties verspreid over Roosendaal en omgeving, is er voor ieder wat wils in de ouderenzorg. Iedere locatie kent een uniek karakter en heeft zijn eigen uitdagingen. Deze afwisseling vind jij als Weekenddienst leuk!


Als échte zorgprofessional heb jij geen uitleg meer nodig als je op de werkvloer staat. Jij weet je moeiteloos aan te passen op een locatie en helpt het team daar waar nodig. In ieder team voel jij je thuis en je vindt het leuk om hen te ondersteunen wanneer zij dit het hardst nodig hebben.

Om het weekend stel jij jezelf beschikbaar voor de locaties van Groenhuysen. Wanneer er gaten in het rooster vallen door ziekte of onverwachte omstandigheden, sta jij paraat om bij te springen en de dienst op te vullen. Hierdoor is het ieder werkweekend een verrassing hoe en waar jouw diensten ingevuld gaan worden! Zo sta je het ene weekend volledig op een PG afdeling en het volgende weekend spring je bij op de NAH en het Parkinsonhuys. De werktijden en locaties worden op vrijdagochtend aan je doorgegeven. In het geval van calamiteiten kan de locatie ook gedurende het weekend nog wijzigen.


Naast jouw werkzaamheden ben je ook betrokken bij de evaluatie van dit project. Omdat dit een nieuw concept is binnen Groenhuysen, evalueren we graag met jou als pionier. Op basis van jouw bevindingen stellen we onze ideeën bij en streven we naar een optimale invulling. Zo kunnen we met het team de locaties steeds beter ondersteunen!


Vind jij het leuk om te pionieren? Sta jij als zorgprofessional klaar voor de locaties in de weekenden. Solliciteer dan vandaag nog!


Waar ga je werken?

Jij komt te werken in het nieuwe weekend team bij Groenhuysen. Dit team gaat bestaan uit Verzorgende IG en Verpleegkundige die samen dit pilot gaan draaien. Aangestuurd door de intercedenten van Flexbeheer ga jij aan de slag op de locaties van Groenhuysen.


Groenhuysen zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doen we met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in onze verzorgde woonvoorzieningen. Onze missie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!

Vereisten

Benieuwd of de functie van Weekenddienst bij jou past?

 • Jij bent gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige en bevoegd en bekwaam om jouw vak uit te oefenen. 

 • Om alle locaties in Roosendaal en omgeving te bereiken, is het belangrijk dat jij je rijbewijs en eigen vervoer hebt.

 • Je houdt van afwisseling in je werk en vindt het een leuke uitdaging om locaties ad hoc te ondersteunen;

 • Daarnaast vindt je het leuk om proactief mee te denken over dit nieuwe project en jouw kennis en kunde hiervoor in te zetten;

 • Je bent zelfstandig en voelt je snel thuis op verschillende locaties en binnen verschillende doelgroepen in de ouderenzorg. Hierdoor kun jij eindverantwoordelijke diensten draaien.

 • Uiteraard ben je om het weekend volledig beschikbaar. Jouw diensten kunnen ingepland worden van vrijdagavond tot en met zondagavond. Zondagnacht is in overleg.


Herken jij je in bovenstaande? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!


Heb je nog vragen? Dan staan we uiteraard graag voor je klaar. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij onze Intercedenten Hanneke de Witte ☏ 06 57 20 59 68 of Serge Reyntjens ☏ 06 82 15 91 93


Reageren kan tot en met 10 september. Gesprekken vinden plaats op 13 september. 


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Weekenddienst kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een maandsalaris gebaseerd op de CAO VVT. Als Verzorgende IG FWG 35 en Verpleegkundige FWG 45.
  Bovenop je uurloon en de reguliere ORT ontvang je voor deze weekenddiensten een toeslag van 25%.

 • Een contract voor een jaar. Natuurlijk streven we naast deze pilot naar een langdurige samenwerking!

 • Een contract voor in ieder geval 6 uur per week. Wil je meer werken? We kijken graag met je mee! Je werkt diensten van 6 - 8 uur.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • De mogelijkheid om bij te scholen en uiteraard bevoegd en bekwaam te blijven.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar