Skip to content

Voorzitter Positieteam

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland

Functieomschrijving

Groenhuysen heeft een eigen Basiskwaliteitskader. In het Basiskwaliteitskader beschrijven we wat we gezamenlijk onder goede kwaliteit van wonen, welzijn en zorg verstaan. Met het uitvoeren van een positiebepaling komen we tot een gedeeld beeld waar een locatie staat in hun ontwikkeling.


Als voorzitter ben je nauw betrokken bij de start- en eindfase van een positiebepaling. In de voorbereidende fase bevraag je de leidinggevende en andere betrokkenen over de huidige situatie, de toekomstvisie en de aandachtspunten van het managementgebied. Dit vormt de basis van het werkdocument, waar je samen met het interne positieteam mee aan de slag gaat. Tijdens de afrondende fase breng je de manager en het Hoofd op de hoogte van de bevindingen en aanbevelingen vanuit de positiebepaling van de locatie. Dit is de basis om draagvlak te creëren voor de drie ontwikkelingsthema’s waar de betreffende locatie mee aan de slag gaat.


Voor deze functie heb je kennis van zorgprocessen en kwaliteit van zorg. Je kan sturing en begeleiding geven aan het proces en de interne positieteamleden.


Waar ga je werken? 
Je gaat samenwerken met de afdeling kwaliteit en het positieteam. En de organisatie waar je voor gaat werken? Groenhuysen is een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie binnen de ouderenzorg. Ouder worden, jezelf blijven staat bij ons voorop en centraal in al onze ontmoetingen. Binnen Groenhuysen streven we persoonlijke zorg van hoge kwaliteit na en staan we graag stil bij de veranderingen binnen de zorg. Centrale vragen zijn: hoe geven we de zorg op dit moment vorm, hoe zouden we dat in de toekomst willen doen en hoe komen we daar.


Vereisten

Aan de hand van het Basiskwaliteitskader gaat het positieteam een open dialoog aan over kwaliteitsbevordering binnen Groenhuysen. Het positieteam bestaat uit een externe voorzitter en meerdere medewerkers van Groenhuysen, die de rol van positieteamlid naast hun huidige functie uitvoeren. Naast dat je regiehouder bent als voorzitter word je ook gevraagd te begeleiden bij de (door)ontwikkeling van de positieteamleden en het instrument.


Nieuwsgierig naar of de functie van voorzitter positieteam iets voor jou is?

  • Je hebt een HBO werk-en denkniveau

  • Het betreft een ZZP opdracht

  • Je bent periodiek beschikbaar. Dit kan zijn gemiddeld 50 uur in 10 weken bij een grote positiebepaling of 12 uur bij een tussentijdse monitoring op locatie.

Reageren kan tot en met 11 juni 2023. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 20 juni. Wil je meer weten over deze vacature? Afdeling kwaliteit vertelt je graag meer. Je kunt Anne Bleijenberg bereiken op ☏ 06-13489135 en Annemarie Hopmans op ☏ 06-1356 5231.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Het betreft een ZZP opdracht, waarbij je gemiddeld 3 of 4 positiebepalingen per jaar uitvoert. Het tarief is afhankelijk van ervaring en wordt in de procedure met je afgestemd.


Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar