Skip to content

Verzorgende IG Crisiszorg

Roosendaal, Noord-Brabant, NederlandVerzorgende Crisiszorg

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG draag jij bij aan de zorg en begeleiding voor kwetsbare ouderen die spoedzorg nodig hebben, ook wel Eerste Hulp Kwetsbare Ouderen (EHKO) genoemd binnen Groenhuysen. De aanleiding voor deze kortdurende opname is een crisissituatie thuis waarvoor geen ziekenhuisopname nodig is. Spoedzorg biedt de mogelijkheid tot spoedopname vanuit huisarts, huisartsenpost en spoedeisende hulp.


Vanuit een nauwe (regionale) samenwerking is het hoofddoel om de terugkeer naar huis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Als Verzorgende IG begeleid je dit proces intensief, van opname tot einde verblijf. Dit traject duurt maximaal twee weken. Met een scherpe en observerende blik houd je het herstelproces nauwlettend in de gaten, rapporteer je in het ECD en heb je regelmatig overleg met de Specialist Ouderengeneeskunde.

Naast Eerste Hulp Kwetsbare Ouderen is er ook Observatie & Diagnostiek. Waar het bij Eerste Hulp Kwetsbare Ouderen draait om spoedzorg, draait het bij Observatie & Diagnostiek om kwetsbare ouderen met somatische en/of psychische en/of cognitieve problemen, waarbij er een tijdelijke opname behoefte is van maximaal drie maanden. Hier heerst er een therapeutisch klimaat, waarbij het in je functie met name draait om observeren, motiveren en de zelfredzaamheid stimuleren.


Eerste Hulp Kwetsbare Ouderen samen met Observatie & Diagnostiek is dan ook een afdeling dat vraagt om maatwerk voor elk individu. Het vermogen om goed kunnen schakelen met alle betrokkenen in het herstelproces en zorgvuldigheid om de kwaliteit te waarborgen, zowel kortdurend als langdurend. Het is dan ook erg dankbaar en waardevol om bij te dragen aan dit proces, waarbij elke terugkeer naar huis je veel voldoening geeft. Weer prettig in eigen leefomgeving wonen, wie wil dat nou niet? Kom jij als Verzorgende IG ons team versterken?


Waar ga je werken?

Je komt te werken in een gedreven en enthousiast team. Met veel liefde en passie wordt er zorg en begeleiding geboden aan kwetsbare ouderen.

De locatie Wiekendael is het Regionaal Behandelcentrum binnen Groenhuysen. Binnen Wiekendael zijn verschillende afdelingen gevestigd. De afdeling bestaat uit 15 collega’s. Dit zijn verpleegkundigen, verzorgenden en 1 teamcoördinator.

Als Verzorgende IG werk je in dag-, avond- en nachtdiensten. Dit gebeurt doordeweeks en in het weekend.

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Verzorgende IG Crisiszorg iets voor jou is?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG niveau 3, bevoegd dit werk te doen.

  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over sterke communicatieve en observerende vaardigheden.

  • We vinden het belangrijk dat je kennis en/of affiniteit hebt met het bieden van tijdelijke zorg en begeleiding voor kwetsbare ouderen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Verzorgende IG Crisiszorg kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.254,43 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur.

  • Het aantal contracturen? 24 tot 36 uur per week. Wat is jouw voorkeur?

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar