Skip to content

Verpleegkundige in opleiding tot Specialist (VIOS)

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 4.091,73 - € 5.456,77 per maandHBO-V

Functieomschrijving

Per september 2024 heeft Groenhuysen een opleidingsplek voor een Verpleegkundig Specialist beschikbaar. Je start eerder om geleidelijk aan je nieuwe functie en je verantwoordelijkheden te wennen.


Ben jij een pro-actieve verpleegkundige en denk je graag mee wat een goede behandeling of interventie kan zijn voor onze cliënten? Zou je je hierin nog meer willen ontwikkelen en als behandelaar hierover willen beslissen, dan is dit een mooie kans!


Je verdiept je kennis op verpleegkundig en medisch vlak en brengt je kwaliteiten verder tot ontwikkeling. Door middel van werkbegeleiding, supervisie en coaching wordt ruim aandacht besteed aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en effectiviteit.

Als toekomstig Verpleegkundig Specialist hou jij van het samenspel tussen geneeskunde en zorg. Het geeft jou energie om verpleegkundige taken af te wisselen met medische taken. Jouw dagelijkse werkzaamheden zijn uiteenlopend. Het ene moment loop je visites, regel je een opname en onderzoek je een cliënt. Daarnaast heb je contact met de betrokken familie of bespreek je een casus met de specialist ouderengeneeskunde (SO) of andere paramedici. Zo is geen dag hetzelfde.

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je de onderwijsgraad Master of Science en de beroepstitel Verpleegkundig Specialist. Je wordt geregistreerd als Verpleegkundig Specialist in het BIG-register.


Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van de vakgroep Verpleegkundig Specialist. Momenteel bestaat deze vakgroep uit 8 gediplomeerd Verpleegkundig Specialist-en en 3 in opleiding (VioS). De sfeer binnen de vakgroep is gemoedelijk, open en collegiaal. Regelmatig vindt er overleg plaats om o.a. casuïstiek te bespreken of gedachten uit te wisselen. Naast de vakgroep is de dagelijkse samenwerking met SO’s en andere disciplines ook goed.


Je wordt opgeleid als Verpleegkundig Specialist AGZ (algemene gezondheidszorg) en doet ervaring op binnen de verpleeghuiszorg (somatiek/ PG/ gerontopsychiatrie). In het eerste jaar zul je voornamelijk samen met een gediplomeerd Verpleegkundig Specialist op een locatie werken. In het tweede jaar wordt meer zelfstandigheid van je verwacht en krijg je een eigen locatie, met supervisie, toegewezen. Uiteraard werk je intensief samen met een SO.

Vereisten

Nieuwsgierig of de opleiding tot Verpleegkundig Specialist iets voor jou is?

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkunde (Bachelor getuigschrift) en geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister.

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als verpleegkundige in een HBO-functie

  • Om onze verschillende locaties te bereiken ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.


Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt om jezelf verder te ontwikkelen in de ouderenzorg. Werken, leren en verdienen in één! Klinkt goed, maar we vragen natuurlijk wel wat van je:

  • Werken en leren vraagt om een planmatig inzicht en een mate van stressbestendigheid. De studiebelasting bedraagt naast werkuren 12-20 uur per week.

  • De verantwoordelijkheid voor het leerproces ligt bij jou, wat betekent dat we een open en actieve leerhouding van je verwachten.


Reageren kan t/m 3 december

Wil je meer weten over deze vacature? Sandra Konings vertelt je graag meer. Zij is bereikbaar op ☏ 06 227 422 98. Een dagdeel meelopen maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Yvette de Vroom, Corporate Recruiter, ☏ 06 83 19 93 05.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • De functie van Verpleegkundig Specialist is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 60. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5456,77 bij een volledige werkweek van 36 uur.

  • Tijdens je opleiding word je ingeschaald in FWG 50.

  • Je krijgt een contract van minimaal 32 uur waarvan je 8u naar school gaat. Ben je klaar met de opleiding, dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden binnen Groenhuysen.

Details

€ 4.091,73 - € 5.456,77 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar