Skip to content

Vakantiekracht

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 12,5 per uurVakantiekracht

Functieomschrijving


Ben jij op zoek naar een geweldige vakantiebaan voor tijdens de zomervakantie waarbij hard werken beloond wordt met een heerlijk salaris? Dan zoeken we jou! De ouderenzorg is een branche die nooit stilstaat. Dit betekent natuurlijk niet dat je ’s nachts hoeft te werken, maar wel dat er genoeg te doen is! Je kunt bij ons aan de slag op facilitair gebied, maar óók in de zorg als je een opleiding volgt tot Verzorgende IG of (MBO/HBO) Verpleegkundige.

We hebben verschillende kansen binnen de horeca, ondersteuning, schoonmaak of in de zorg als helpende of aspirant verzorgende. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden om tot DE perfecte vakantiebaan te komen!

Als je bij ons komt werken word je goed opgevangen. Alles wordt je geleerd en uitgelegd, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je zal een volwaardig teamlid zijn! Dit houdt in dat collega’s op je kunnen rekenen, maar zij er ook voor jou zullen zijn om op terug te vallen. Indien je interesse hebt in de zomerperiode rekenen we graag drie weken op jou, zodat je onze vaste collega’s tijdelijk kunt vervangen.


Word jij onze Vakantiekracht?


Waar ga je werken?

Groenhuysen heeft rondom Roosendaal zo’n 20 zorglocaties. Grote kans dat er bij jou in de buurt een locatie van ons zit! De verschillende expertises en doelgroepen binnen de ouderenzorg maken het werken bij Groenhuysen leuk en veelzijdig.


Vereisten

Ben jij een echte aanpakker met het hart op de juiste plek en help je graag mensen die het hard nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij

  • Minimaal drie weken inzetbaar tijdens de zomerperiode?
  • Minimaal 16 jaar oud? (in verband met arbo- en arbeidstijdenwet)
  • Gemotiveerd om in de ouderenzorg te werken?

Solliciteer dan direct!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? We vertellen je graag meer! Neem dan contact op met de afdeling Flexbureau, te bereiken via ☏ 088-5574230 of via flexbeheer@groenhuysen.nl.

Details

€ 12,5 per uur