Overslaan naar content

Teamleider Facilitair

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 3.177,1 - € 4.264,33 per maandTeamleider Facilitair

Functieomschrijving

Als Teamleider Facilitair ben je verantwoordelijk voor de operationele en functionele aansturing van het facilitaire team binnen Regionaal Behandelcentrum Wiekendael in Roosendaal. Dit leuke team bestaat uit huismeesters, (chef)koks, restaurantmedewerkers, medewerker dienstverlening en logistiek medewerkers.

Daarnaast draag je actief bij aan de uitdaging waar wij als organisatie voor staan, namelijk ‘Hoe kunnen wij anders werken, zodat wij ook in de nabije toekomst zorg kunnen blijven bieden aan de ouderen in onze regio’.


In deze functie ligt je focus op de mens én op kwaliteit. Je bent vaak op de werkvloer te vinden, signaleert aandachtspunten en weet de medewerkers zodanig te motiveren dat ze betrokken zijn bij het team en de werkzaamheden die ze uitvoeren. Je draagt zorg voor een optimaal werkklimaat en zorgt voor een professionele verbinding tussen de facilitaire- en zorgteams binnen de locatie. Je voert ontwikkelgesprekken, begeleidt medewerkers in verzuim en biedt een luisterend oor. Je coacht, stimuleert en instrueert de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Samen met je team ondersteun je de zorg en stel je de cliënt centraal in het realiseren van een optimale cliëntervaring. Je bent vlot in de omgang en legt gemakkelijk contact met je medewerkers. Je weet je team op de juiste manier aan te spreken en te motiveren.


Verder ben je als projectleider verantwoordelijk voor facilitaire projecten. Je beheert en bewaakt de veiligheidsvoorschriften op facilitair gebied rondom veilig werken, je adviseert je manager over de voortgang, ontwikkeling en verbeterpunten van het facilitaire team en je bewaakt namens de manager het materiële en personele (deel-)budget.


Sluit dit aan bij jouw kwaliteiten en ambities? En draag jij graag bij aan de zorg toekomstproof te maken? Solliciteer dan direct op de uitdagende vacature van Teamleider Facilitair bij locatie Wiekendael!


Waar ga je werken?

Je komt als Teamleider Facilitair te werken in Regionaal Behandelcentrum Wiekendael. Wiekendael biedt zorg voor en deskundigheid op verschillende specialistische doelgroepen zoals; de ziekte van Parkinson, NAH, Gerontopsychiatrie, Geriatrische Revalidatie. Cliënten verblijven hier korter of langer voor specifieke zorg of behandeling.

Het facilitaire team dat je onder je hoede krijgt bestaat uit zo’n 65 collega’s. Een team dat op facilitair vlak dolgraag bijdraagt aan de algehele kwaliteit van de ouderenzorg en waarin jong en oud prettig met elkaar samenwerkt. Aan jou de taak om dit verder te optimaliseren.


Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Teamleider Facilitair iets voor jou is?

 • Je hebt een diploma HBO Facilitair Management of vergelijkbaar;

 • Je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende facilitaire rol;

 • Je hebt oog voor het totale facilitaire proces binnen een verpleeghuis en handelt altijd met oog op de kwaliteit van de zorg;

 • Je bent toegankelijk en benaderbaar in je communicatie, dienstverlenend ingesteld en duidelijk omtrent de kaders van werkwijzen voor het team;

 • Je hebt kennis van HACCP en Veiligheidsnormeringen;


Reageren kan tot en met 25-februari.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

 • De functie van Teamleider Facilitair is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 50. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4264,33 bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • En het aantal contracturen? 36 uur per week.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

Details

€ 3.177,1 - € 4.264,33 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar