Overslaan naar content

Teamcoördinator Parkinsonhuys

Op locatie
  • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.253 - € 4.480 per maand

Functieomschrijving

Bij ons gaat het werk niet alleen om een baan, het gaat om passie, groei en reizen. Jij bent een ervaren leidinggevende binnen de zorg die graag zijn/haar talenten inzet en medewerkers wil coachen in een boeiende omgeving!


Als Teamcoördinator Parkinsonhuys heb je de dagelijkse leiding over de teams van Groenpark, Revapark en de dagbehandeling Parkinson, in totaal gaat dit om ongeveer 30 medewerkers. Jouw rol is cruciaal in het aansturen en inspireren van zorgcollega’s op alle niveaus. Je creëert structuur, zorgt dat afspraken worden nagekomen en bevordert een gelukkige werkomgeving. 

Je vormt, als Teamcoördinator Parkinsonhuys, een hecht team met de andere teamcoördinatoren op de locatie Wiekendael. Samen werken jullie aan locatie brede thema’s, vanuit de verschillende specialistische afdelingen, zoals het anders werken in de zorg en het samen oplossen van personele problemen.


Met jou gaan we ‘t Parkinsonhuys nog verder op de kaart zetten. Jij bedenkt innovatieve oplossingen en onderhoudt in- en externe contacten, je bent een inspirerend voorbeeld. Jij vormt het boegbeeld van het Parkinsonhuys, samen met je collega’s!


Waar ga je werken?

Je komt als Teamcoördinator Parkinsonhuys te werken op het Parkinsonhuys in ons Regionaal Behandelcentrum Wiekendael in Roosendaal, waar cliënten met de ziekte van Parkinson kortere of langere behandelingen ondergaan. De locatie heeft een therapeutisch klimaat en werkt nauw samen met diverse ketenpartners.

Slechts op enkele plekken in Nederland wordt er specialistische zorg geboden aan mensen met de ziekte van Parkinson in alle stadia , waaronder dus bij Het Parkinsonhuys op locatie Wiekendael in Roosendaal!

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Teamcoördinator Parkinsonhuys iets voor jou is?

● Jij bent gediplomeerd Verpleegkundige

● Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je leidinggevende én coachende ervaring hebt. Een opleiding in de richting van management of de bereidheid om deze te volgen is een pré.

● Je bent benaderbaar, nieuwsgierig, energiek en proactief.

● Met een flinke dosis lef en creativiteit durf je buiten de gebaande paden te denken.

● Je bent een verbinder en inspirator; je weet de juiste mensen te betrekken en te enthousiasmeren.


Reageren kan tot en met 15 juli. Op dinsdag 23 juli in de ochtend of donderdag 25 juli in de middag zal de eerste gespreksronde plaatsvinden. Een assessment kan deel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Werving & Selectie via ☏ 088 557 42 77 / ✉ werkenbij@groenhuysen.nl. Wij zullen – afhankelijk van je vraag – ervoor zorgen dat je met de juiste gesprekspartner in contact komt.


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Teamcoördinator kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.480,21 (CAO VVT, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
    Dit kan aangevuld worden met een arbeidsmarkttoelage.

  • Een contract voor 32 tot 36 uur per week.

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

  • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

  • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Details

€ 3.253 - € 4.480 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar