Overslaan naar content

Master- /GZ-Psycholoog

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.194,02 - € 6.583,78

Functieomschrijving

Jij bent als psycholoog (master / gz) bij ons aan zet bij het mentaal welbevinden voor onze ouderen. Jouw visie telt! Hoe je jouw vak uitoefent? Met passie en bewondering voor het wetenschappelijk vak in de ouderenzorg. Jouw brede blikveld is gericht op de gehele oudere en zijn/haar omgeving. Jij weet als geen ander dat maatwerk nodig is!


In de rol van psycholoog (master / gz) binnen Groenhuysen ga je - eventueel onder supervisie - aan de slag met mooie uitdagingen bij verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld: gerontopsychiatrie, revalidatie, somatiek en psychogeriatrie. Je analyseert gedragsproblematiek en voert individuele, groeps- en mediatieve behandelingen uit bij cliënten met verwerkingsproblematiek, cognitieve functiestoornissen, stemmingsproblematiek en angst. Deze verschillende doelgroepen maakt dat de zorgvraag zeer uiteenlopend is, waardoor jouw takenpakket afwisselend is en dus geen dag hetzelfde is.


Werk je graag in een team met enthousiaste collega’s en waarin jullie met elkaar kunnen bouwen? Kom ons team dan versterken!


Waar ga je werken?
Je werkt in een enthousiast en ambitieus team van 18 collega’s: 7 GZ-psychologen, 1 Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog, 7 Psychologen en 2 Psychodiagnostisch Medewerksters. Samen vorm je de vakgroep Psychologie.


De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk Wiekendael of op onze verschillende zorglocaties in de regio Roosendaal.


De vakgroep Psychologie valt onder de overkoepelende sectie ‘Behandeling en Begeleiding’ die bestaat uit Ouderengeneeskunde, Diëtetiek, Fysiotherapie, Logopedie, Ergotherapie, Beweegagogiek en Geestelijke Verzorging.
Je maakt deel uit van het Multi Disciplinair Team.

Vereisten

Nieuwsgierig naar de vacature Psycholoog?

 • Je bent een Psycholoog met kennis in de psychogeriatrie, diagnostische methoden en psychopathologie in de ouderenzorg

 • Van nature ben jij geïnteresseerd in de leefwereld van ouderen. Je begrijpt wat er van je verwacht wordt en pakt je werkzaamheden met plezier en op professionele wijze op.

 • Je voelt je thuis binnen een multidisciplinair team en vult het team aan in enthousiasme, betrokkenheid en ondernemersgeest

 • Om onze verschillende locaties te bereiken ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Reageren kan tot 19 augustus. Het eerste gesprek vind plaats op 26 augustus.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met Recruiter Yvette de Vroom via 06 83 19 93 05. Zij brengt jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Psycholoog kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris conform CAO VVT. Wat voor een masterpsycholoog neerkomt op een waardering tussen €4194.02- en €5593,19 (FWG 60) op basis van 36 uur. Voor een GZ-psycholoog komt het neer op €4726,38 en €6583,78 (FWG 65) op basis van 36 uur.

 • En het contract? Je krijgt een jaarcontract voor 24 tot 36 uur met de insteek om dit dienstverband om te zetten naar een vast contract. 

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur, daarvan zijn 12 vakantiedagen bovenwettelijk. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 4.194,02 - € 6.583,78

of

Apply with Indeed onbeschikbaar