Skip to content

Psycholoog

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 4.091,73 - € 6.423,2 per maandPsycholoog

Functieomschrijving

Jij bent als psycholoog (master / gz) bij ons aan zet in gedragsproblematiek voor onze senioren. Jouw visie telt! Hoe je jouw vak uitoefent? Met passie en bewondering voor het wetenschappelijk vak in de psychogeriatrische zorg.


In de rol van psycholoog (master / gz) binnen Groenhuysen ga je - eventueel onder supervisie - aan de slag met mooie uitdagingen bij verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld: gerontopsychiatrie, revalidatie, somatiek en psychogeriatrie. Je analyseert gedragsproblematiek en voert individuele, groeps- en mediatieve behandelingen uit bij cliënten met verwerkingsproblematiek, cognitieve functiestoornissen, stemmingsproblematiek en angst.Deze verschillende doelgroepen maakt dat de zorgvraag zeer uiteenlopend is, waardoor jouw takenpakket afwisselend is en dus geen dag hetzelfde is.


Werk je graag in een team met enthousiaste collega’s en waarin jullie met elkaar kunnen bouwen? Kom ons team dan versterken!


Waar ga je werken? 

Je werkt in een enthousiast en ambitieus team van 15 collega’s: 6 GZ-psychologen, 1 Psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog, 6 Psychologen en 2 Psychodiagnostisch Medewerksters. Samen vorm je de vakgroep Psychologie. 


De behandeling en begeleiding van cliënten vindt plaats in de behandelpraktijk Wiekendael of op onze verschillende zorglocaties in de regio Roosendaal. 


De vakgroep Psychologie valt onder de overkoepelende sectie ‘Behandeling en Begeleiding’ die bestaat uit Ouderengeneeskunde, Diëtetiek, Fysiotherapie, Logopedie, Ergotherapie, Beweegagogiek en Geestelijke Verzorging. Je maakt deel uit van het Multi Disciplinair Team.

Vereisten

Nieuwsgierig naar de vacature Psycholoog?

  • Je bent een Psycholoog met kennis in de psychogeriatrie, diagnostische methoden en psychopathologie in de ouderenzorg

  • Van nature ben jij geïnteresseerd in de leefwereld van ouderen. Je begrijpt wat er van je verwacht wordt en pakt je werkzaamheden met plezier en op professionele wijze op.

  • Je voelt je thuis binnen een multidisciplinair team en vult het team aan in enthousiasme, betrokkenheid en ondernemersgeest

  • Om onze verschillende locaties te bereiken ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met Recruiter Yvette de Vroom via 06 83 19 93 05.
Zij brengt jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Psycholoog kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris conform CAO VVT. Wat voor een masterpsycholoog neerkomt op een waardering tussen €4091,73,- en €5456,77 (FWG 60) op basis van 36 uur. Voor een GZ-psycholoog komt het neer op €4611,10 en €6423,20 (FWG 65) op basis van 36 uur.

  • Het betreft een tijdelijk jaarcontract, maar wie weet wat de toekomst brengt!

  • Een contract van 24 uur, maar de uren bespreken we graag met jou in overleg.

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.


Details

€ 4.091,73 - € 6.423,2 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar