Overslaan naar content

Projectcoördinator ICT

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.174,5 - € 4.906,49 per maandProjectcoördinator

Functieomschrijving

In de functie van Projectcoördinator ICT, is het jouw doel om technische vernieuwingen op het gebied van ICT en domotica strak georganiseerd en gecontroleerd door te voeren, zodat de zorg continuïteit geborgd is.


Binnen Groenhuysen zijn er continu projecten ter onderhoud, verbetering en/of vernieuwing van ons netwerk en de toegepaste (zorg)technologie. In deze projecten wordt er, naast de collega’s uit de zorg en van ondersteunende afdelingen, ook samengewerkt met diverse externe partijen. Denk hierbij aan netwerk engineers, engineers op het gebied van zorgtechnologie, connectiviteit partners, installateurs en woningcorporaties. Als Projectcoördinator weet jij feilloos alle partijen op elkaar aan te sluiten, zorg jij dat alle neuzen dezelfde kant op staan, zorg je binnen het project voor een goede planning en communicatie én hou jij het budget in de gaten. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel!


Je coördineert grote en kleine projecten, hoofd- en deelprojecten. Daarnaast zijn ook de grotere en kleinere wijzigingen waarvoor inzet van externen nodig is, onderdeel van jouw takenpakket. Jij leidt elke (veelal niet-standaard) wijziging binnen de technische omgeving tot een operationeel succes.


Enkele voorbeelden van projecten die in 2024 lopen zijn:

 • Het vervangen van WIFI-netwerken op zorglocaties;

 • Het vervangen van het verpleegoproepsysteem op een zorglocatie, met toepassing van diverse zorgdomotica;

 • Het uitrollen van leefcirkels op alle locaties met gesloten afdelingen, om onze cliënten met dementie meer bewegingsvrijheid te geven;

 • Het vervangen of implementeren van noodstroomvoorzieningen op zorglocaties;


Je werkt als Projectcoördinator nauw samen met onze Coördinator Servicedesk, de ICT Beheerders en met de Functioneel Beheerder op het gebied van zorgtechnologie. Met jouw goede communicatieve vaardigheden en helikopterview houdt jij het reilen en zeilen bij van jouw projecten. Als Projectcoördinator rapporteer je wekelijks aan de manager I&A.


Je bent naast Projectcoördinator ook inhoudsdeskundige op het gebied van ICT, waardoor je in staat bent om ook operationele taken uit te voeren waar dat nodig is.


Kortom: een zeer uitdagende en afwisselende functie waarin jij een bijdrage levert aan de zorg binnen Groenhuysen!

Waar ga je werken?

Je standplaats is het Centraal Bureau aan de Bovendonk in Roosendaal. Als Projectcoördinator ICT maak je deel uit van de afdeling Informatisering en Automatisering. De afdeling bestaat uit twee teams van in totaal 20 ambitieuze en betrokken collega’s. Deze teams excelleren in een omgeving met vele uitdagingen waar ze voortdurend innoveren en groeien. De sfeer binnen I&A is informeel en gezellig.


De afdeling I&A richt zich op moderne, innovatieve informatiesystemen. Door continue digitalisering wordt bij Groenhuysen scherp naar kaders en beleid op het gebied van informatievoorziening gekeken.

Vereisten

Nieuwsgierig of de functie van Projectcoördinator ICT iets voor jou is?

 • Jij bent een echte regelfreak en kunt meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden.

 • Jij bent een energieke deskundige, met een actieve en oplossingsgerichte werkhouding, die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het managen van onze veelzijdige en complexe projecten.

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt het een uitdaging om met verschillende partijen te schakelen en met respect voor ieders belangen te komen tot goede planningen.

 • Het leveren van goede service en kwaliteit staat bij jou centraal.

 • Je vindt het leuk om de benodigde verbeteringen en veranderingen binnen de organisatie op een positieve manier en in samenwerking met de zorg door te voeren.

 • Naast HBO werk- en denkniveau en gedegen ICT-kennis, vinden wij het extra fijn als je ervaring hebt in zorgprocessen.

Interesse in deze functie? Solliciteer vandaag nog met jouw CV & een motivatie! Een assessment is mogelijk onderdeel van de procedure.

Indien we gedurende de looptijd van de vacature toch eerder een geschikte kandidaat hebben gevonden, zullen we de procedure tussentijds sluiten.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Projectcoördinator ICT - in ons functiehuis ingeschaald onder Functioneel Applicatiebeheerder - kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €4.906,49. Je wordt ingeschaald in FWG 50 of FWG 55 van de CAO VVT. Dit wordt in overleg bepaald op basis van jouw werkervaring en opleidingsachtergrond.

 • Een contract van 32 tot 36 uur voor in ieder geval een jaar waarbij we de uren graag met jou in overleg bepalen. Natuurlijk streven we naar een langdurige samenwerking en is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd!

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.174,5 - € 4.906,49 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar