Overslaan naar content

Muziektherapeut

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 3.177,1 - € 4.264,33Vaktherapeut

Functieomschrijving

Zie jij de mogelijkheden die muziek met zich meebrengt binnen de ouderenzorg? Word Muziektherapeut bij Groenhuysen. Stap in de belevingswereld van onze bewoners en ga samen met hen op zoek naar muziek die aansluit om hun gevoel beter te uiten, zelfvertrouwen op te bouwen, makkelijker contact te maken en zelfs soepeler te bewegen.


Muziektherapie wordt bij ons als behandeling ingezet bij bewoners met uiteenlopende hulpvragen. Denk aan bewoners die moeite hebben op het gebied van: emoties uiten, soepel bewegen, maar ook op neurologisch vlak. Je gebruikt muziek als middel om iets te veranderen, te stabiliseren of te ontwikkelen in relatie tot de hulpvraag. Dit kan bestaan uit zingen, muziek luisteren of zelf muziek maken. Alleen ​​​met de Muziektherapeut of in groepsverband.


Samen met de bewoner ga jij op zoek naar welke vorm van muziek en type muziek positief bijdraagt aan de hulpvraag. Niet elk type muziek werkt voor iedereen, als Muziektherapeut weet jij als geen ander hoe persoonlijk dat is! Heb je een mogelijke oplossing gevonden, dan coach jij de collega’s uit de zorg in hoe zij muziek in kunnen zetten in de dagdagelijkse zorg. Belevingsgericht te werk gaan én kijken naar wat een bewoner nog wél (zelfstandig) kan, is iets wat wij belangrijk vinden.


Ben jij de muzikale vaktherapeut, die middels muziek de connectie met onze bewoners weet te maken?


Waar ga je werken? 

Je maakt deel uit van de het multidisciplinaire behandelteam en vormt samen met twee

directe collega’s - danstherapeut en beeldend therapeut - de vakgroep vaktherapie.

De vakgroep Vaktherapie valt onder de overkoepelende sectie ‘Behandeling en Begeleiding’ die bestaat uit Ouderengeneeskunde, Diëtetiek, Fysiotherapie, Logopedie, Ergotherapie, Beweegagogiek en Geestelijke Verzorging.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Muziektherapeut bij Groenhuysen iets voor jou is?

  • Jij bent HBO geschoold met als specialisatie ‘Muziek’, aangevuld met registratie als vaktherapeut.

  • Het heeft onze voorkeur dat je ervaring hebt binnen de ouderenzorg en daardoor bekend bent met de voorkomende ziektebeelden

  • Wij vinden het belangrijk dat je vindingrijk en creatief bent en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Er is volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Om onze verschillende locaties te kunnen bereiken, ben je in bezit van eigen vervoer.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris


Als Muziektherapeut - ook wel Vaktherapeut - kun je bij Groenhuysen rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal €4264,33 (CAO VVT, functiegroep 50) op basis van 36 uur.

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

  • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.177,1 - € 4.264,33

of

Apply with Indeed onbeschikbaar