Skip to content

Medewerker Welzijn Dagbesteding

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.266,72 - € 3.025,81 per maandMedewerker Welzijn

Functieomschrijving

Binnen onze Dagbestedingen zijn we op zoek naar een nieuwe collega Medewerker Welzijn! Jij bent enthousiast, actief en hebt oog voor het geluk van onze cliënten!


Als Medewerker Welzijn begeleid en ondersteun jij cliënten binnen de dagbesteding bij diverse activiteiten gedurende de dag. Deze activiteiten bedenk je als Medewerker Welzijn met een welzijns- of begeleidingsdoel vanuit de gestelde indicatie van de cliënten. Met jouw activiteiten bevorder je de vitaliteit en zelfredzaamheid van de bewoners. Je hebt hierbij aandacht voor de individuele leefstijl, interesses en persoonlijke wensen van de cliënten.


Jij coördineert de individuele- en groepsactiviteiten. Deze activiteiten begeleid jij als Medewerker Welzijn grotendeels zelf met je collega’s, maar je hebt hierbij ook veel ondersteuning van vrijwilligers op locatie. Samen zorgen jullie voor een optimale en actieve dagbesteding! Je hebt hierin een proactieve en enthousiaste houding en een enorme teamspirit. Samen zorgen jullie ervoor dat de cliënten iedere dag met een glimlach naar huis gaan terugkijkend op een actieve, fijne dag! 


Samen met je collega Medewerkers Welzijn en de Consulent Welzijn creëer je een welzijnsaanbod wat past bij de wensen en de behoeften van de klant met onder andere als doel het ondersteunen en stimuleren van de eigen regie van de cliënten.


Ga jij stralen van deze functieomschrijving, omdat het helemaal bij je past? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! 


Waar ga je werken?

Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.


Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Binnen de Dagbesteding zijn er mogelijkheden om op een vaste locatie te werken, maar ook om flexibel ingezet te worden in Roosendaal, Rucphen en Halderberge. Binnen de Dagbestedingen werk je in dagdiensten op doordeweekse dagen! 


Lees meer over de steunpunten op https://werkenbijgroenhuysen.nl/locatieprofiel-steunpunt

Vereisten

  • Je hebt een MBO 3 of 4 diploma in de richting van Welzijn en enkele jaren ervaring in deze sector;

  • Je hebt kennis van ziektebeelden en een passie voor de ouderenzorg;

  • Je bent zelfstandig en werkt volgens procedures en richtlijnen;

  • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals; inlevingsvermogen, luisteren, hulpvaardigheid en hebt een stimulerend en motiverend vermogen.

Reageren kan t/m 7 juni. De gesprekken vinden plaats op 15 en 16 juni. 


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Afspraken worden goed vastgelegd

  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

  • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.266,72 - € 3.025,81 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar