Skip to content

Manager Het Zellebergenkwartier

Oudenbosch, Noord-Brabant, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij de manager die Groenhuysen komt versterken bij de ontwikkelingen op onze locatie het Zellebergenkwartier? Naast het ontwikkelprogramma Als je het mij vraagt, bereidt de locatie zich voor op haar toekomstige positionering in de regio.


Samen met een collega manager ben je integraal verantwoordelijk voor deze locatie. Onze medewerkers zijn belangrijk en onmisbaar op locatie voor ons én voor onze cliënten. Als Manager bij Het Zellebergenkwartier faciliteer je medewerkers in onze sprankelende organisatie waar aansprekende persoonlijke zorg wordt geboden. Dit doe je door zichtbaar en benaderbaar te zijn voor de locatie, je draagt hierin een duidelijke visie uit. Jij weet wat er nodig is op de werkvloer en handelt hiernaar, waarbij je het eigenaarschap en regelruimte zo veel mogelijk bij de medewerkers legt. Met jouw authenticiteit en natuurlijk leiderschap weet jij het werkplezier van medewerkers te vergroten en hen te binden en te boeien. Daar krijg jij energie van!


Er is een toenemende complexe zorgvraag met daarbij gepaard gaande personele vraagstukken. Hierbij valt te denken aan de ontwikkeling van medewerkers en teams, alsook het behoud van personeel (binden & boeien en verzuimpreventie). Daarnaast is methodisch werken, waarbij eigenaarschap en individuele regelruimte een grote rol spelen, ook een actueel thema bij Het Zellebergenkwartier. Je weet feilloos aan te sluiten in de ontwikkelfase van de diverse teams en te schakelen tussen nabijheid en afstand met als doel de samenwerking binnen de verschillende afdelingen en onderling te optimaliseren.


Als Manager draag je ook zorg voor een complete, efficiënte en gezonde bedrijfsvoering. Dit betekent dat je optimale resultaten behaalt als het gaat om kwaliteit van zorg en tevredenheid van onze cliënten en bewoners. Dit doe je onder andere door jouw functionarissen zoals de Facilitair Coördinator en de Kwaliteitsverpleegkundige op een goede manier in te zetten.


Last but not least, ben je uiteraard verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg op de locatie. Dit ben je samen met de Specialist Ouderengeneeskunde die verbonden is aan jouw locatie.


Word jij enthousiast van deze mooie uitdaging in Oudenbosch? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Vereisten

Nieuwsgierig of de functie Manager iets voor jou is?

 • Strategisch ben jij sterk, heb je oog voor de grote lijnen en heb jij een duidelijke visie ten aanzien van de invulling van deze rol. Je brengt duidelijkheid en structuur en pakt zaken stapsgewijs op vanuit jouw ervaring met veranderprocessen.

 • Tegelijkertijd ben jij iemand met de voeten in de klei en zoek je juist de verbinding met de werkvloer om de samenwerking te optimaliseren. Je gelooft in dialoog en co-creatie.

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en ervaring als manager. Bij voorkeur heb je een passende HBO opleiding in de richting van management in de zorg..

 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de zorg. Daarnaast ben je bekend met diverse samenwerkingspartners binnen de zorg om de kwaliteit en het niveau van de zorg en het welzijn van cliënten te waarborgen.


De Locatiemanager die wij voor ogen hebben beschikt, naast het diploma en de werkervaring, over een aantal competenties die zijn of haar persoonlijke kwaliteiten onderstrepen:

 • Binnen een complexe omgeving weet jij het overzicht te bewaren, waarbij je rekening houdt met belangen van bijvoorbeeld SO’s en andere collega managers. Jij begrijpt dat goede communicatielijnen van cruciaal belang zijn.

 • Met enthousiasme en een positieve mindset ga jij de verbinding aan met de medewerkers om samen tot resultaten te komen. Jouw stijl van leidinggeven is Rijnlands en je bent in staat dit situationeel aan te passen (stijlflexibel). Daarbij ben je hard op de inhoud en zacht op de relatie.

 • Je hebt het lef om dingen anders te doen. Confrontaties ga je hierbij niet uit de weg. Tegelijkertijd weet je de goede werksfeer te behouden.


Past bovenstaand profiel jou naadloos? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Reageren kan tot en met 7 juni. De eerste gesprekken vinden plaats in week 24.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een adviesgesprek met de cliëntenraad en diverse collega’s van de locatie.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Locatiemanager kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt je ingeschaald in FWG 60 of 65 binnen de CAO VVT.

 • Een contract voor 36 uur per week. We starten met (vooralsnog) een jaarcontract en hebben de insteek om een dienstverband voor lange termijn aan te gaan.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, thuiswerkplek, sportabonnement of extra verlof.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar