Overslaan naar content

Inkoper

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.418,94 - € 4.906,49 per maandInkoper

Functieomschrijving

Als Inkoper bij Groenhuysen ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met het management, collega’s en leveranciers van de toegewezen contracten.


Je bent een prominente speler binnen het inkoopteam, omdat je de kans én de ruimte krijgt om het inkoopbeleid van de organisatie verder vorm te geven. Je voert regelmatig gesprekken met externe leveranciers en interne klanten, zodat je weet of contracten moeten worden gewijzigd of dat er vernieuwende mogelijkheden of alternatieve oplossingen zijn. Je bent kritisch op de leveranciersselectie en houdt daarbij kwaliteit en prijs in acht.


Daarnaast houd je jezelf als Inkoper bezig met het identificeren van contracten waar contractmanagement nog niet (voldoende) bij betrokken is en draagt vervolgens, samen met of ondersteunend aan de contracteigenaar, zorg voor de eventuele realisatie. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om de contracten verder uit te diepen en de service richting de klant uit te breiden.

Je geeft uitvoering aan het optimaliseren van de inkoopprocessen, waarbij je verbinding weet te maken tussen wensen van gebruikers, inkoopbeleid en wet- en regelgeving

Eigenlijk verzorg je en ben je het aanspreekpunt van de gehele contract realisatie tot de contractimplementatie.Je geeft gevraagd, ongevraagd advies aan de contracteigenaren en ondersteunt hen indien nodig betreffende het contractmanagement. De output van het contractmanagement wordt indien nodig gebruikt bij het aangaan van een nieuw inkoopproces.


Kortom een uitdagende en verantwoordelijke functie waarbij jij op jouw manier van positieve invloed bent op de zorg binnen Groenhuysen!


Waar ga je werken? 

Groenhuysen zet zich dagelijks in voor de ruim 3.000 cliënten, overwegend ouderen in de regio Roosendaal. Wij bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te halen. Dat doen we met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg – zowel in de vorm van thuiszorg als in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen. Groenhuysen streeft naar het leveren van excellente mensgerichte zorg in een steeds veranderende zorgsector.


Je werkt binnen het Facilitair Bureau van Groenhuysen. Jouw directe team bestaat uit een Inkoper, Operationeel Inkoper en een Contractbeheerder.

Je rapporteert aan de Manager en de contracteigenaar over de realisatie van de contract doelstellingen en de voortgang.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Inkoper bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld facilitymanagement. Daarnaast heb je jouw opleiding aangevuld met een opleiding NEVI 1 en 2;

 • Je hebt al ruime ervaring als Inkoper opgedaan, waardoor je jouw expertise kunt inzetten binnen Groenhuysen. Heb je al ervaring binnen de zorg en binnen de facilitaire dienst? Dan is dit een pré!

 • Als Inkoper ben je dienstverlenend en staan de behoefte van de klant centraal in jouw werkzaamheden. Met jouw communicatieve vaardigheden kun je met ieder type klant goed schakelen;

 • Voor de strategische inkoop ben je in staat om uitgangspunten en doelstellingen op te stellen en op tactisch inkoopniveau de behoeften van de interne klanten vast te stellen. Je vindt het leuk om te investeren in relaties met de leveranciers. Het plaatsen van daadwerkelijke orders om tot inkoop te komen, verzorg je uiteraard ook. Je maakt het plaatje graag af, want jij zorgt ervoor dat het inkoopproces optimaal verloopt.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Inkoper kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een contract voor 25 tot 36 uur per week. Jouw werkdagen bepalen we graag in overleg!

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.906,49 (CAO VVT, functiegroep 55) op basis van 36 uur.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.418,94 - € 4.906,49 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar