Overslaan naar content

Hoofd HR

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland

Functieomschrijving

Word Hoofd HR bij Groenhuysen. Met een duidelijke visie op HR geef jij verder vorm aan een stevige HR-positie in de organisatie; koersvast en resultaatgericht. Je wordt aangetrokken door de volle breedte van het HR-vak en waar nodig ga jij de diepte in.

Groenhuysen is een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie en zet zich in voor overwegend ouderen in de gemeenten Roosendaal, Rucphen, Halderberge en Moerdijk. Zo’n 2500 collega's en nog eens 800 vrijwilligers zijn dagelijks actief voor circa 3000 cliënten van Groenhuysen. 

Vereisten

Je benadert zaken met humor, relativeert waar nodig en combineert een mensgerichte en integere houding met een bedrijfsmatige blik op HR.

Als persoon ben je autonoom, open en vernieuwend en in staat om vanuit verbinding intensieve samenwerking te realiseren en partnerships aan te gaan, zowel in- als extern.


Procedure

De sollicitatieprocedure is uitbesteed en loopt via Leeuwendaal.


Wil je meer weten over de inhoud van de functie, de opgave en de profielschets en/of wil je solliciteren op deze leuke functie? Lees hier de gehele vacature en solliciteer via Leeuwendaal!

Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar