Skip to content

Gespecialiseerd Verpleegkundige

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 3.177,1 - € 4.264,33 per maandHBO-V

Functieomschrijving

Heb jij als Verpleegkundige jouw expertise ontwikkeld op het gebied van onbegrepen gedrag? Ga dan bij Groenhuysen aan de slag als Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie!


De casuïstieken binnen de ouderenzorg worden complexer. Onbegrepen gedrag komt met steeds meer regelmaat voor op de werkvloer. Als Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie heb jij jezelf verdiept in dit onbegrepen gedrag. Jij bekijkt de gehele context omtrent het gedrag van de bewoner, staat in nauw contact met de Psycholoog en probeert het onbegrepen gedrag te verduidelijken op de werkvloer.


Jij bent als Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie de ondersteunende factor voor jouw collega’s. Met jouw visie en inzicht in het gedrag van mensen, weet jij zowel je collega’s, als ook de omgeving te ondersteunen en begeleiden wanneer zij te maken krijgen met complex gedrag. Je observeert de contactmomenten met de bewoners en geeft advies hierover. Hierdoor kun je ook op tijd signaleren wanneer er extra ondersteuning nodig zou zijn.


Daarnaast zorg je voor klinische lessen over diverse onderwerpen rondom onbegrepen gedrag, zowel preventief als op basis van concrete casussen. Hiermee draag je actief bij aan de kennisontwikkeling op locatie. Uiteraard doe je dit op een laagdrempelige manier, waarbij collega’s ruimte voelen om alles te vragen!


Neem jij jouw kennis en kunde omtrent onbegrepen gedrag mee naar de Bloemschevaert? Kom dan werken als Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie!


Waar ga je werken?

Je komt te werken op onze locatie Bloemschevaert. Een schitterende zorglocatie in Roosendaal, dichtbij de snelweg, wat kan zorgen voor een korte reistijd.


Binnen deze locatie bieden wij, op verschillende afdelingen, zorg aan de doelgroep Somatiek en PG of een combinatie middels ZZP. Op de Bloemschevaert werk je als Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie locatieoverstijgend, hierdoor krijg je te maken met alle teams binnen deze mooie locatie!


De ontwikkeling van de medewerker staat bij De Bloemschevaert hoog op de agenda. Zo krijg je de ruimte om je persoonlijke kwaliteiten te benutten én te ontwikkelen. Ook wordt je uitgedaagd om je buiten de gebaande paden te wagen.


Om deze redenen – en dankzij de gemoedelijke en gezellige sfeer – werken veel medewerkers dan ook al jarenlang bij De Bloemschevaert!

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Gespecialiseerd Verpleegkundige Psychiatrie bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Je hebt een HBO Verpleegkundige diploma, enkele jaren ervaring in de ouderenzorg én hebt een verdiepende cursus omtrent ouderenpsychologie/-psychiatrie gevolgd;

 • Je hebt vanzelfsprekend affiniteit met de ouderenzorg en met name met onbegrepen gedrag binnen de ouderenzorg;

 • Jouw communicatiestijl is coachend en begeleidend. Jij staat van nature naast de teams en weet mensen op een laagdrempelige wijze te begeleiden. Hierdoor gaat jouw kennisoverdracht soepel en duidelijk;

 • Je weet flexibel in te spelen op de behoefte op locatie. Dit doe je zowel op basis van concrete casussen, maar ook preventief.

 • In de basis ben je doordeweeks beschikbaar. Indien nodig ben jij flexibel om ook in de avonduren en in de weekenden jouw collega’s en de bewoners te observeren en ondersteunen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Gespecialiseerd Psychiatrisch Verpleegkundige kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €4.264,33 (CAO VVT, functiegroep 50) op basis van 36 uur.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een contract voor in ieder geval een jaar voor 24 tot 32 uur per week. Bevalt de invulling van beide kanten goed? Dan streven we graag naar een langdurige samenwerking!

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen, maar ook het volgen van een opleiding behoort tot de mogelijkheden!


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.177,1 - € 4.264,33 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar