Overslaan naar content

Facilitair Coördinator

Op locatie
 • Sint Willebrord, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maandFacilitaire Coördinator

Functieomschrijving

Ga aan de slag als Facilitair Coördinator op Heidestede in Sint Willebrord. In deze rol zal je een meewerkend voorman of -vrouw zijn, die op locatie de dagelijkse gang van zaken binnen de facilitaire dienstverlening coördineert.


Samen met de Managers houd je als Facilitair Coördinator oog voor de mensen in het team, draag je zorg voor goed werkgeverschap en ben jij diegene waar de diverse facilitaire medewerkers op terug kunnen vallen. Daarnaast zal je de medewerkers op het gebied van huishouding en restaurant gaan coördineren door de werkzaamheden in goede banen te leiden en de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.


In jouw functie als Facilitair Coördinator houd jij altijd onze belangrijkste doelstelling in de gaten: kwalitatieve hoogstaande zorg aan onze bewoners. Om dit te bewerkstelligen richt jij samen met je team de werkprocessen zo goed mogelijk in, worden alle regels en wetten dankzij jou nauwkeurig opgevolgd en zijn jullie samen continu bezig met het aanbrengen van verbeteringen waar nodig. Je kijkt er naar uit om een band met onze bewoners op te bouwen om onze visie “Ouder worden, jezelf blijven” te kunnen realiseren. Dit doe je door in te spelen op hun interesses, persoonlijke wensen en hen te stimuleren op het gebied van eigen regie.


Heb je een hart voor de ouderenzorg en vind je het heerlijk om te pionieren, processen te verbeteren en om mensen te zien groeien? Dan kun je in deze functie je hart ophalen.


Ben je in voor een nieuwe uitdaging en heb je nu al zin om samen met het team de verdere functie in te vullen? Dan zoeken we jou!

Waar ga je werken?

In het mooie Brabantse dorp Sint Willebrord staat het centrum voor Wonen & Zorg Heidestede. Hier wordt zorg en welzijn geboden in kleine woongroepen aan 108 bewoners met geheugenproblematiek en/of lichamelijke aandoeningen met een passende verpleeghuisindicatie. Daarnaast beschikt Heidestede over 48 zelfstandige appartementen waar ook geïndiceerde zorg wordt verleend aan klanten die graag nog op zichzelf willen wonen of voor wie een woongroep geen goede oplossing is. In de appartementen wonen soms ook partners van onze klanten in. Heidestede is een moderne locatie die van alle gemakken is voorzien.


Heidestede staat in de kern van Sint Willebrord en dit voel je! Het dorpse karakter is aanwezig op de locatie en is voelbaar onder de bewoners en het team. Dit geeft een fijne sfeer waarin je warm wordt welkom geheten. Het team staat voor elkaar klaar en streeft naar kwaliteit.


Jij werkt nauw samen met de Managers op de locatie. Het facilitaire team waar jij onderdeel van uitmaakt bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. De functies binnen dit team zijn een Huismeester, Restaurantmedewerkers en Huishoudelijk Medewerkers.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Facilitair Coördinator bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Je bent een echte teamplayer en bedreven in het verbeteren/optimaliseren van processen.

 • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;

 • Je hebt een diploma MBO/HBO Facilitair Management en hebt kennis van HACCP en Veiligheidsnormeringen.

 • Je hebt ervaring in een coördinerende, leidinggevende en/of coachende rol bij voorkeur in de zorg of in bijvoorbeeld de hotelsector.

 • Je hebt een helikopterview en hebt oog voor het totale Facilitaire proces binnen een verpleeghuis.

 • Je bent toegankelijk en benaderbaar in je communicatie, dienstverlenend ingesteld en duidelijk omtrent de kaders van werkwijzen voor je team.


Reageren kan tot en met 29 mei. De eerste gesprekken vinden plaats op 3 juni.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Werving & Selectie via ☏ 088 557 42 77 / ✉ werkenbij@groenhuysen.nl. Wij zullen – afhankelijk van je vraag – ervoor zorgen dat je met de juiste gesprekspartner in contact komt.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Facilitair Coördinator kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • De functie van Facilitair Coördinator is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 45. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.848,27 bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Een contract voor 32 per week voor in ieder geval een jaar. Jouw werktijden en werkdagen bepalen we graag in overleg.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.858,27 - € 3.848,27 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar