Skip to content

Consulent Welzijn

Wouw, Noord-Brabant, Nederland€ 3.097,07 - € 3.754,41 per maandConsulent Welzijn

Functieomschrijving

Jij zet je elke dag in voor de vitaliteit van onze bewoners, op zowel operationeel als tactisch niveau. Als Consulent Welzijn waarborg je alle activiteiten met een welzijns doelstelling. Op basis van het zorgleefplan stel jij, in overleg met de bewoners en naastbetrokkenen, een welzijnsplan op.


Als Consulent Welzijn ontwikkel en regisseer je het welzijnsaanbod op teamoverstijgend niveau. Je hebt een belangrijke, coördinerende rol, waarbij je je midden in het team bevindt, maar hier ook met een helikopterview naar kijkt. Je weet wat er speelt en kijkt hier vanuit meerdere perspectieven naar. Jij durft nieuwe stappen te zetten binnen het Welzijn op locatie en weet het team hierin mee te nemen en te enthousiasmeren!

 
 Tijdens je werk staat onze visie ‘Ouder worden, Jezelf blijven’ centraal. Op basis hiervan coördineer en begeleid je onze bewoners! Dit doe je met aandacht voor de individuele leefstijl, interesses en persoonlijke wensen. Je organiseert activiteiten die de vitaliteit van de bewoners bevorderd. Met jouw inlevingsvermogen, overtuigingskracht en enthousiasme zorg jij ervoor dat onze bewoners zo veel mogelijk deelnemen aan de welzijnsactiviteiten die door jou zijn voorbereid en uitgevoerd aan de hand van het welzijnsplan.


Voor een aansluitend welzijnsaanbod ga je op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden, bijvoorbeeld met externe organisaties en verenigingen. Met kennis van ketenprocessen van samenwerkingspartners kun je een sociale kaart en maatschappelijk steunsysteem opzetten, uitbouwen en toepassen.

Naast de waarborging van het welzijnsplan adviseer je ook de andere collega’s op locatie over de welzijnsbehoefte van de klant. Tevens heb je een coachende rol naar je collega’s die samen met jou het welzijn vertegenwoordigen. Als Consulent Welzijn werk je afdelingoverstijgend en sta je in nauw contact met alle teams binnen jouw locatie!


Als Consulent Welzijn zal je je bezig houden met de ontwikkeling van de visie op Welzijn binnen Groenhuysen en draag je deze ook uit naar de locaties. Door middel van de inzet van eigen initiatieven, relevante richtlijnen, protocollen en wetten zet jij je in om de professionele dienstverlening, de kwaliteit van de zorg en de kwaliteit van de activiteiten te bevorderen.


Waar ga je werken? 

Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan of bekijk hier al onze locaties.


Deze functie staat op dit moment concreet open op de locatie Leonardushof.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Consulent Welzijn bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • Je bent mensgericht en kan goed zelfstandig werken;

 • Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden;

 • Je bent op de hoogte van actuele thema’s en ontwikkelingen en draagt actief bij aan de kennisontwikkeling in het vakgebied. Daarnaast vind je het interessant om actief betrokken te zijn bij het programma ‘Als je het mij vraagt’;

 • Je bent aantoonbaar bevoegd en bekwaam voor het ondersteunen van bewoners bij activiteiten en handelingen;

 • Je hebt een niveau 4 of 5 diploma in de maatschappelijke zorg.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Consulent Welzijn kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.754,41 (CAO VVT, functiegroep 45) op basis van 36 uur.

 • De uren bepalen we graag in overleg.

 • Een contract voor in ieder geval een jaar. Natuurlijk streven we naar een langdurige samenwerking! 

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 3.097,07 - € 3.754,41 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar