Skip to content

BBL Verpleegkundige

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.422,65 - € 2.422,65 per maandMBO-V

Functieomschrijving

Opgeleid worden tot Verpleegkundige in de ouderenzorg? Groenhuysen biedt een BBL opleiding waarin je tijdens je werk wordt opgeleid tot MBO Verpleegkundige. Ga jij mee op deze reis?


Als Verpleegkundige binnen de ouderenzorg heb jij een zeer verantwoordelijke taak. Niet alleen verleen jij zorg aan de bewoners en voer je verpleegtechnische handelingen uit, jij zorgt ook voor de coördinatie hiervan! Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s op de afdeling en werkt samen met diverse disciplines binnen de zorg zoals kwaliteitsverpleegkundigen, maar ook andere behandelaren. Je stelt samen met alle betrokkenen van de bewoner een zorgplan op en zorgt dat deze op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Om dit te borgen neem je deel aan diverse overleggen en houd je alle partijen op de hoogte van de ontwikkelingen. Je werkt daarnaast proactief en denkt actief mee in het verbeteren van de kwaliteitsprocessen.


Hoe gaat dit traject in zijn werk?

De Verpleegkundige opleiding is te volgen op diverse manieren. Gedurende de selectieprocedure gaan we samen met jou kijken welke opleidingsvariant het beste bij jou aansluit.


Het reguliere traject is een 3-jarige opleiding. Vanaf dag één start jouw ontwikkeling naar verpleegkundige. Eén dag in de week volg je lessen bij het Curio College in Roosendaal/Breda of bij G&D in Tilburg. Naast de opleiding ben je ook gewoon medewerker en ga je op onze verschillende locaties binnen en buiten Roosendaal werken met verschillende zorgvragers in wisselende diensten volgens het rooster. Je past je kennis en vaardigheden gelijk toe in de praktijk. Werken én leren tegelijkertijd!


Ben je al Verzorgende IG en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen de ouderenzorg, dan bieden we de mogelijkheid om een verkort traject te volgen van 2 jaar. Ook deze vindt plaats op het Curio college in Roosendaal/Breda of bij G&D in Tilburg.


Waar ga je werken?

Naast BBL-leerling ben je ook gewoon medewerker en ga je op onze verschillende locaties binnen en buiten Roosendaal werken met verschillende zorgvragers in wisselende diensten volgens het rooster.


Meerdere keren gedurende dit traject wissel je binnen Groenhuysen van werkplek, zorgconcept en zorgvrager waardoor je steeds in een ander team terecht komt en jij je in de breedte qua kennis en kunde ontwikkelt.


En de organisatie waarvoor je gaat werken? Wij zijn een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie binnen de ouderenzorg. ‘Ouder worden, jezelf blijven’ staat bij ons centraal. Met ±2400 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor ruim 4.000 cliënten in regio Roosendaal. 

Vereisten

De BBL opleiding bij Groenhuysen is jouw startpunt van je verdere loopbaan binnen de ouderenzorg.
Nieuwsgierig of jij in aanmerking komt voor de BBL opleiding Verpleegkundige?

 • Voor het 2-jarig traject is een diploma Verzorgende-IG vereist;

 • Voor het 3-jarig traject is een VMBO theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg diploma vereist of een diploma van een vergelijkbaar niveau (MAVO/HAVO/ MBO 2);

 • In woord en geschrift ben je communicatief sterk en je beschikt over goede reken- en taalvaardigheden op 3F niveau.

 • Ook Engels wordt geëxamineerd, belangrijk dat je hier de basis van kent!

 • Je bent in bezit van eigen vervoer om onze locaties te bereiken.

\

Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt om jezelf verder te ontwikkelen in de ouderenzorg. Werken, leren en verdienen in één! Klinkt goed, maar we vragen natuurlijk wel wat van je:

 • Flexibiliteit is noodzakelijk. In de zorg wordt er onregelmatig gewerkt, doordeweeks in het weekend en tijdens feestdagen.

 • Werken en leren vraagt om een planmatig inzicht en een mate van stressbestendigheid.

 • De verantwoordelijkheid voor het leerproces ligt bij jou, wat betekent dat we een open en actieve leerhouding van je verwachten.Enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan vandaag nog met jouw CV én motivatiebrief, dan spreken we je snel! De vacature sluit op 12 oktober 2023. Naar aanleiding van jouw sollicitatie hoor je of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek hoor je of je door mag naar de selectieavond op 24 of 26 oktober 2023.


Wil je meer weten? Op 21 september 2023 of 5 oktober om 19:00u ben je welkom op Bovendonk 29 voor een informatiebijeenkomst. Op 28 september 2023 om 19:00u vindt er een digitale informatiebijeenkomst plaats. Deelnemen kan via meet.google.com/kro-joqh-mpq

Toch al eerder vragen? Karin, Suzanne of Annemarie vertellen je graag meer 🕾 088-55 742 25.


Wat bieden we?

 • Tijdens de opleiding ervaar je hoe het is om te werken met verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg. Meerdere malen ga je naar een nieuwe afdeling waar jij begeleid zal worden!
  Naast praktijkervaring heb je klassikaal les. Je wordt begeleid door gekwalificeerde docenten, adviseurs, werk- en praktijkopleiders vanuit school en de organisatie.

 • Je staat er niet alleen voor, samen met klasgenoten en collega’s doorlopen wij met jou dit BBL-traject.

 • Groenhuysen is een kwalitatieve ouderenzorg instelling, waarbij we persoonlijke zorg hoog in het vaandel hebben staan. Met deze opleiding kun jij daar jouw unieke bijdrage in leveren.


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Afspraken worden goed vastgelegd.

 • Start jij het 3-jarig traject? Dan is er sprake van een bruto maandsalaris van €2,422.65 (CAO VVT, functiegroep 45, zij-instroom periodiek) op basis van 36 uur. Nog geen 21 jaar? Dan is de leerlingenschaal van toepassing.

 • Heb jij het Verzorgende IG diploma al in bezit? Dan word je ingeschaald in functiegroep 40 voor maximaal €3,159.64 op basis van jouw werkervaring.

 • Daarnaast verdien je, door de wisselende diensten, ook onregelmatigheidstoeslag bovenop je salaris.

 • Een contract voor 24, 28 of 32 uur per week. Wat past er bij jou?

 • Wij betalen je college- en boekengeld.

 • Elke week ga je 1 lesdag van 8 uur naar school, waarvan je 4 uur uitbetaald krijgt.

 • Opleiding behaald? Dan krijg jij bij ons gegarandeerd een contract voor 23 maanden.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed

Details

€ 2.422,65 - € 2.422,65 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar