Skip to content

Assistent Welzijn

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maandAssistent Welzijn

Functieomschrijving

Om het Welzijnsteam te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Assistent Welzijn! Jij bent enthousiast, hebt oog voor het geluk van onze bewoners en weet het team daar waar nodig te ondersteunen.


Naast het zorgleefplan krijgt iedere bewoner een persoonlijk welzijnsplan om het geluk en het welzijn van onze bewoners te optimaliseren. De Consulent Welzijn stelt samen met de bewoners en de betrokkenen het Welzijnsplan op. Als Assistent Welzijn ondersteun jij onder andere bij dagbestedingsactiviteiten. Deze activiteiten zijn gericht op het in stand houden van zowel de psychische als de fysieke gezondheid. Jij helpt mee aan de voorbereiding van deze activiteiten, maar assisteert ook je collega’s in de uitvoering.


Als Assistent Welzijn ben je niet alleen bezig met de dagbestedingsactiviteiten, maar ben je ook verantwoordelijk voor de ondersteuning bij de huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen van de bewoners. Hierbij geef je begeleiding, maar zorg je ook voor het activeren en stimuleren van de bewoner om zoveel mogelijk zelfstandig te handelen. In deze begeleiding heb je een signalerende functie en zorg je er samen met je collega’s voor dat eventuele afwijkingen van het welzijnsplan doorgegeven worden.


Maak jij binnenkort deel uit van het team en zorg jij voor het welzijn van onze bewoners?


Waar ga je werken? 

Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.


Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan of bekijk hier al onze locaties.


Deze functie staat op dit moment concreet open op de Bloemschevaert in Roosendaal.

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Assistent Welzijn iets voor jou is?

 • Wij vinden het belangrijk dat jij de drive hebt om iets te betekenen in de ouderenzorg. Bij voorkeur heb je al ervaring en kennis van verzorging en dagbesteding;

 • Jij krijgt energie van het geven van persoonlijke aandacht, creëert graag een prettige leefomgeving en streeft naar het geven van de juiste welzijnszorg die is afgestemd op de bewoners. Samen met ons doe jij er alles aan om leefgeluk te bewerkstelligen

 • Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Zo ondersteun je jouw collega’s, maar begeleid je ook vrijwilligers en leerlingen;

 • Kenmerkend aan jou zijn jouw sociale en communicatieve vaardigheden.

 • Je bent in het bezit van een diploma minimaal Helpende niveau 2.


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan via de mail of telefonisch contact op met Werving&Selectie ☏ 088-557 4220 / ✉ werkenbij@groenhuysen.nl. Zij zullen – afhankelijk van je vraag – ervoor zorgen dat je met de juiste gesprekspartner in contact komt.


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Assistent Welzijn kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal €2717,96 (CAO VVT, functiegroep 25) op basis van 36 uur.
 • Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Samen met jou kijken we naar de arbeidsuren en contractvorm.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en goede pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar