Overslaan naar content

Assistent Dienstverlening en Zorg op Kinderboerderij Minnebeek

Op locatie
 • Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Assistent Dienstverlening en Zorg

Functieomschrijving

Jij bent het liefst de hele dag lekker bezig, sociaal én een echte dierenvriend. Als Assistent Dienstverlening en Zorg op Kinderboerderij Minnebeek heb je een hele diverse functie, die anders is dan andere binnen Groenhuysen.


Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken en vindt voldoening in het verzorgen van dieren. Of het nu gaat om het voeren van de geiten, het schoonmaken van de stallen of het controleren van de gezondheid van de konijnen, jij staat altijd paraat. Bovendien is het ook belangrijk dat je in staat bent om dieren te hanteren, inclusief grote schapen en geiten. Met jouw vaardigheden ben je in staat om een divers scala aan taken uit te voeren en de welzijnsbehoeften van de dieren te waarborgen.


Naast je taken op het gebied van dierverzorging, speel je ook een belangrijke rol in de interactie met bezoekers. Je verwelkomt hen met een glimlach, beantwoordt hun vragen en deelt enthousiast informatie over de verschillende diersoorten en de Kinderboerderij zelf. Door jouw vriendelijke benadering zorg je ervoor dat een bezoek aan Kinderboerderij Minnebeek een onvergetelijke ervaring wordt voor jong en oud.


Bovendien ben je een teamspeler die graag samenwerkt met vrijwilligers. Je biedt ondersteuning waar nodig, motiveert anderen en draagt bij aan een positieve sfeer binnen het team.


Kortom, als Assistent Dienstverlening en Zorg op Kinderboerderij de Minnebeek combineer je jouw liefde voor dieren met je sociale en praktische vaardigheden om bij te dragen aan een levendige en gastvrije omgeving voor bezoekers, vrijwilligers en dieren.


Waar ga je werken?
Bij Kinderboerderij Minnebeek, in de wijk Tolberg in Roosendaal, is jong en oud welkom om kennis te maken met boerderijdieren. Bezoekers van dagbehandeling De Wiek kunnen er vrijwilligerswerk doen. Er worden kinderfeestjes gehouden, en scholen, peuterzalen en andere grote groepen zijn op afspraak welkom voor een rondleiding.

Vereisten

Nieuwsgierig of werken als Assistent Dienstverlening en Zorg op Kinderboerderij Minnebeek bij Groenhuysen iets voor jou is?

 • We vinden het voor deze rol heel belangrijk dat je affiniteit met dieren hebt;

 • Je bent sociaal en vind het leuk om anderen wat uit te leggen en vragen te beantwoorden;

 • Je vind het prettig om buiten te werken en draait je hand niet om voor de zon, regen of kou. Daarnaast ben je in staat om op een gezonde manier fysiek werk te verrichten, waarbij tillen en andere fysieke activiteiten regelmatig voorkomen.

 • Je bent gastvrij en verwelkomt iedereen met open armen.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!


Reageren kan tot en met vrijdag 19 juli. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 24 juli


Arbeidsvoorwaarden en salaris
Als Assistent Dienstverlening en Zorg op Kinderboerderij Minnebeek kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto uurloon tussen €13,78 en €16,72 (CAO VVT, functiegroep 15).

 • Een contract voor 28 uur per week.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.


Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar