Skip to content

Adviseur Behandeling en Expertises

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland

Functieomschrijving

Als Adviseur Behandeling en Expertises is je takenpakket uitdagend, veelzijdig en innovatief. Je houdt van afwisseling en je voelt je thuis in verschillende rollen, denk hierbij aan beleidsmaker, projectleider, adviseur en netwerker.


Met jouw ruime ervaring en kennis ondersteun jij als Adviseur Behandeling en Expertises het Hoofd Behandeling en Expertises op strategisch en tactisch niveau. Hierin fungeer jij als adviseur, projectleider en ontwikkelaar op diverse thema’s.


Als Adviseur Behandeling en Expertises vertaal jij beleid en klantvragen naar zorg- en behandelprogramma’s. Dit vraagt om een vlotte pen. Als geen ander weet jij visie en standpunten over te brengen en de koers te bewaken. Hierbij breng je drive, overtuigingskracht en een proactieve persoonlijkheid mee. Je hebt er plezier in om te werken als ‘spin in het web’ tussen verschillende belanghebbenden. Met de nodige dosis energie en humor ben jij dan ook in staat om de verbinding met collega’s en stakeholders te maken.


Samen met programmaleiders, domeinmanagers en collega’s zorgbeleid, geef je op eigentijdse en professionele wijze richting aan zorgontwikkeling binnen de organisatie. Je werkt ook aan Groenhuysen brede thema’s, mogelijk in opdracht van de Raad van Bestuur. De functie vraagt een scherp analytisch vermogen, omgevingsbewustzijn en organisatiesensitiviteit.


Naast deze interne rol vertegenwoordig je Groenhuysen extern in netwerken en projecten. Je onderhoudt samenwerkingsrelaties met stakeholders in de regio. Je volgt ontwikkelingen in de zorg, in het bijzonder op relevante thema’s voor behandeling en de zorgprogramma’s. Je verbindt de landelijke, regionale en lokale ontwikkelingen en bewaakt de samenhang.

Waar ga je werken?

Je werkt vanuit ons hoofdkantoor, Centraal Bureau, aan de Bovendonk in Roosendaal en zal regelmatig afspraken hebben op de zorglocaties . 

Je werkt in een klein, enthousiast en gedreven team en staat in verbinding met vele onderdelen van Groenhuysen. Daarnaast werk je nauw samen met een collega Adviseur Behandeling & Expertises, de manager behandeling en begeleiding, de behandelteams, domeinmanagers van de Expertises, collega’s zorgbeleid en andere adviseurs binnen Groenhuysen.

Vereisten

Nieuwsgierig naar de vacature Adviseur Behandeling en Expertises?

 • Je voelt je thuis als spin in het web en kan vlot schakelen op inhoud en proces en tussen verschillende gremia.

 • Je bent proactief, legt snel verbanden en overziet de raakvlakken. Daarnaast ben je flexibel, ook in het hanteren van werktijden.

 • Je hebt academisch werk en denkniveau. Je beschikt over inhoudelijke deskundigheid en professionaliteit op gebied van gezondheidswetenschappen- beleid & strategie in de zorg;
  Dit aangevuld met een ruime kennis op het gebied van het werk van een behandeldienst en ervaring met zorg- en behandelprogramma’s, regionale netwerken en projecten en strategische beleidsontwikkeling;

 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je kennis hebt op het gebied van project- en programmamanagement, en bekostiging van zorg-en behandeling binnen de VVT.
  Je hebt affiniteit met organisatie- en veranderkundige aspecten.

 • Je hebt ruime ervaring in het beet pakken van complexe vraagstukken die je
  vanuit verschillende perspectieven weet te benaderen. Je staat positief in een dynamische omgeving waar soms ook taaie processen aan de orde zijn.

 • je hebt een hands’ on mentaliteit, waarin je daadkrachtig en gestructureerd te werk gaat en het lef hebt om van gebaande paden af te wijken

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat het ons weten middels een motivatiebrief mét CV.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Merel Leussink via ☏ 06 27306323

Vragen over de procedure? Neem gerust contact op met de afdeling Werving en Selectie ☏ 088 557 42 20.


Wat bieden we?

 • Een aantrekkelijke en veelzijdige functie in een dynamisch werkveld; Werken in de ouderenzorg is dankbaar werk, uitdagend en leuk.

 • Een plaats in de organisatie waarin je vanuit een ambitieus en betrokken team in nauwe samenwerking met Hoofd Behandeling & Expertises, de manager B&B en behandelaren de afdeling verder uitbouwt en doorontwikkelt;

 • De kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen op basis van uitdagende projecten en vraagstukken;

 • Faciliteiten om een deel van je dienstverband vanuit thuis te werken


Arbeidsvoorwaarden en salaris

 • Wij bieden een dienstverband voor één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

 • En het aantal contracturen? 32 - 36 uur per week

 • De functie van Adviseur is ingeschaald volgens de CAO VVT.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.

 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.

 • Een goed leer- en ontwikkelklimaat door middel van onder andere een digitaal leerplein. 

Details

of

Apply with Indeed onbeschikbaar