Skip to content

1e lijns Servicedesk Medewerker

Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland€ 2.949,59 - € 3.575,63 per maandServicedesk

Functieomschrijving

Jij bent dé vraagbaak op gebied van ICT en slimme zorgtechnologie voor onze medewerkers! Word Servicedeskmedewerker bij Groenhuysen.

De interactie met onze medewerkers, dat vormt de kern van je werkzaamheden als Servicedesk Medewerker. Jij bent immers degene die gebeld wordt als onze medewerkers het zelf even niet meer weten.


Slimme technologie in de gezondheidszorg maakt dat het werken in de zorg leuker en efficiënter wordt. Deze technieken draaien op onze uitgebreide infrastructuur. Daarnaast beheren wij de devices en software waarmee de medewerkers werken. In je functie van Servicedesk Medewerker lever jij een belangrijke bijdrage aan het gebruiksgemak en de toepasbaarheid van al deze techniek. Je takenpakket is divers. Zo registreer je en draag je zorg voor de afhandeling van de binnenkomende calls. Je zorgt voor een goede opvolging van de gemaakte afspraken, stelt de juiste prioriteiten bij de afhandeling van de meldingen en bewaakt de voortgang.


Zo nu en dan ben je te vinden binnen één van onze locaties, waar je vragen van medewerkers beantwoordt, storingen oplost of de hardware vervangt. Knelpunten escaleer je naar de 2e lijn. Je bent de spin in het web voor onze toeleveranciers. Je neemt deel aan IT projecten binnen de organisatie.


Klantvriendelijk, nieuwsgierig en oprecht zijn eigenschappen die jij in huis hebt. Klantvriendelijkheid staat bovenaan. Wij doen het werk voor onze (interne) klanten/ collega’s en zijn pas tevreden als zij het zijn. Nieuwsgierig om je binnen een complexe IT omgeving verder te willen verdiepen in de problematiek en te zoeken naar oplossingen. Vanuit je oprechtheid creëer je vertrouwen. Door dit vertrouwen krijg je veel vrijheden in je werk. Maar bovenal breng je een gezonde dosis humor mee.


Waar ga je werken?

Je maakt deel uit van het team Automatisering dat bestaat uit een coördinator en 4 á 5 Servicedesk Medewerkers. Het is een klein team, maar wel een hecht team waarin de nodige humor niet ontbreekt. Het team staat voor elkaar klaar en vertrouwt op elkaar.


Het team Automatisering is onderdeel van de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A). De teams werken nauw samen. Informatisering bestaat uit 6 applicatiebeheerders, 2 BI-specialisten en 1 business analist.


Jouw standplaats is het hoofdkantoor in Roosendaal. Daarnaast ben je ook regelmatig te vinden op de diverse locaties van Groenhuysen, in de regio Roosendaal.

Vereisten

Nieuwsgierig naar of de vacature Servicedesk Medewerker iets voor jou is?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO 4–opleiding richting ICT

 • Uiteraard heb je kennis van de gangbare besturingssystemen zoals Windows 10/11 en Google Chrome OS.

 • Je bezoekt ook onze locaties, een rijbewijs is vereist; eigen vervoer in de vorm van een auto is gewenst.

Wil je meer weten over deze vacature? Servi de Vos vertelt je graag meer. Hij is bereikbaar op ☏ 06-52680299. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Werving&Selectie ☏ 088-557 42 20


Arbeidsvoorwaarden en salaris

Als Servicedesk Medewerker, ook wel ICT Beheerder, kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week.

 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.

 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.


Wij bieden

 • Je gaat werken in een enthousiast team.

 • Een goede werk- en privé balans.

 • Je krijgt veel vrijheid in de uitvoer van je taken.

 • Ontwikkelingsgerichte werk- en leeromgeving: wil je een verdere verdieping in je vak, dan bieden we je opleidingen en cursussen aan

Details

€ 2.949,59 - € 3.575,63 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar